Živković: "Ispustili pobedu, ostali bez boda"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.10.2018.
23:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strateg omladinske selekcije FK Crvena zvezda Bratislav Živković izneo je svoje utiske nakon poraza koji su njegovi izabranici pretrpeli u Parizu.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Zvezdini omladinci poraženi su u drugom kolu Grupe C Lige šampiona za mlade. Pari Sen Žermen je slavio sa 2:1, a trener gostujućeg tima Bratislav Živković ocenio je da su se njegovi izabranici ravnopravno nosili sa rivalom.

"Igrali smo protiv odlične ekipe Pari Sen Žermena. Nosili smo se ravnopravno, vratili se posle rano primljenog gola, pogodili potom prečku i imali šansu Kupusovića, da bi iz jedne situacije, ne bih grešio dušu i rekao da li je odluka sudije ispravna ili ne, primili gol i pretrpeli poraz", kazao je Živković za klupski sajt.

Golove sa utakmice omladinskih selekcija Pari Sen Žermena i Crvene zvezde, a samim tim i spornu situaciju koja je prethodila drugom pogotku domaćih mogli ste da vidite OVDE!

"Borićemo se i ubuduće, naše je da damo maksimum i u svaku utakmicu uđemo najbolje što možemo. Aktuelna godina lepa je prilika da u poređenju sa najboljima vidimo gde nam je mesto. Lično nemam šta da zamerim momcima, borili su se, imali utakmicu u svojim rukama, ali smo ispustili pobedu i na kraju ostali i bez boda", zaključio je Živković.

Narednu utakmicu u Ligi šampiona Zvezdini omladinci igraju 24. oktobra protiv Liverpula u gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 04.10.2018
01:02

Šteta što smo najbolje igrače dali u Grafičar, mogli smo ovde da diguramo daleko.