Živković: "'Grobari' su mu dali dodatni motiv"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.08.2015.
14:12
Izvor: Sportske.net

Junak Partizanove pobede nad Steauom Andrija Živković poručio je da su mu "Grobari" svojom podrškom dali dodatni motiv da se dokaže na terenu i da crno-belima pomogne da se plasiraju u baraž za Ligu šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Centralna figura sinoćnjeg trijumfa Partizana nad Steauom bio je Andrija Živković koji je pokazao da rumunski novinari nisu pogrešili kada su ga uporedili sa Lionelom Mesijem.

"Pa dobro, ne znam šta da kažem na to, Mesi je moj idol i neka bude tako", rekao je Živković dan nakon utakmice.

Partizan je u sredu savladao Steauu sa 4:2 i ukupnim rezultatom 5:3 izborio plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Andrija Živković je priznao da mu je sve još čudno, da je njegova ekipa odigrala tešku utakmicu i da je znala da joj neće biti lako.

"Gubili smo na poliuvremenu 1:2 ali smo verovali u pobedu i u to da možemo da preokrenemo rezultat, što smo na kraju i učinili", rekao je Živković.

Navijači su tokom utakmice skandirali njegovo ime a na početku utakmice je na južnoj tribini bila zastava sa njegovim likom, a Živković je rekao da navijačima može samo da zahvali.

"Sve mi to mnogo znači i kada sam to video pre početka utakmice imao sam motiv da igram bolje", rekao je on i ponovio da mu nije žao što je odlučio da ostane u Partizanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forza Napoli
Thursday, 06.08.2015
14:49

E sad ako smo pametni...Zaradili smo 5.400.000 e.Ponuditi mu 400.000e godisnje,decko bi potpisao novi ugovor siguran sam.Apsolutno zasluzuje da bude najplaceniji

avatar
Thursday, 06.08.2015
14:41

Onakav dribling kod 3. gola, bukvalno u milimetar mogu samo najveći svetski igrači, a Andrija je na putu da to i postane.

avatar
D.Green4 Black&White
Thursday, 06.08.2015
14:30

Potez karijere ti je sto si ostao U Partizanu...Gde ces igrati zdravlje BOZE ligu sampiona u timu kojem si odrastao..Pred najboljim navijacima na svetu!!! Igrati za svoju zemlju,porodicu,bracu GROBARE!!!!Gde ces lepse nesto u zivotu ....Ovo je samo pocetak smesi nam se prelepa buducnost !!! Ti si SRPSKI MESI ANDRIJAaaaa ....Andrijaaaaaaaaaa... TI SI SRPSKI MESI ANDRIJAaaaaaa Andrijaaaaaaaaa

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 06.08.2015
16:36

Prvo sačekajmo žreb, ali sigurno je da će mu posle ovih kvalifikacija cena narasti :)