Zimus izmakao Partizanu, sada više nema prepreka!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.05.2019.
13:43
Izvor: Sportske.net

Na potezu su čelnici Partizana i trener Savo Milošević, pod uslovom da je igrač ostao pre ranijim stavovima.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Prvo pojačanje fudbalskog kluba Partizan u letnjem prelaznom roku mogao bi da bude povremeni reprezentativac Srbije.

Zimus su postojali kontakti, ali se status bivšeg fudbalera Partizana iznenada promenio pa do transfera nije došlo, a danas je prevaziđena poslednja prepreka na putu ka povratku u Humsku.

Fudbalski klub Anderleht saopštio je da Ivan Obradović (30) posle četiri godine napušta "Konstant Vanden Stok" pošto mu je istekao ugovor!

Srpski internacionalac našao se u nemilosti sportskog direktora i trenera jer prethodnog leta nije želeo da napusti klub, pa su postojale ozbiljne šanse da se zimus vrati u Humsku.

Pošto je u Anderlehtu došlo do promena, a novi trener je Obradovića vratio u prvi tim, iskusni levi bek morao je da se zahvali Partizanu.

Sezona je završena, Obradoviću je istekao ugovor i sada je samo na čelnicima Partizana i igraču da sednu i da se dogovore, ukoliko i dalje postoji obostrana želja za saradnjom.

Činjenica je da je u međuvremenu došlo do promene trenera i u Partizanu, kao i da Savo Milošević u svom timu ima trojicu levih bekova, što znači da prvo treba nekoga prodati ili raskinuti ugovor da bi se otvorio prostor za Obradovića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nesa 77
Monday, 20.05.2019
15:56

Mi smo mu bili rezervna solucija, sigurica.. Sad kad ga niko neće on bi da se vrati.. Hvala, produži dalje👎

avatar
petar000
Monday, 20.05.2019
15:01

Samo kad bi jedan prelazni rok preosao bez pominjanja Obradovica i Aksentijevica. Kao da su njih dvojica jedini igraci na svetu, pa kako dodje prelazni rok od prvog dana ih seljakaju u Parizan.

avatar
dragi
Monday, 20.05.2019
21:29

i Radosav Petrovic , poludecu od tih novinara , dosta mi je tih ispusenih mustikli i penzionera !

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 20.05.2019
14:30

Povratak Hahaha

avatar
magister
Monday, 20.05.2019
14:28

Obradović je bio sjajan igrač, ne znam u kakvoj je sad formi. Tu imamo supertalentovanog Šehovića, i veoma talentovanog Uroševića. To u ovom trenutku ne izgleda kao bolno mesto, ali, ako postoji nekakav pametan plan, verovatno je moguće dovesti Obradovića na godinu dana, da za to vreme jedan od dva mlada igrača provede negde na pozajmici i sazri, a da drugi ostane kao alternativa. Ali, ponavljam, to nije mesto u timu na koje bi se sad trebale trošiti velike pare. Kao ni za stopere, kao ni za zadnje vezne, kao ni za krila. Desni bek - možda, plejmejker - obavezno, paker - obavezno, špic - obavezno uz prodaju Gomeša - od čega može da se pokrije dobar deo toga, kao i od prodaje jednog mladog stopera, a možda i Miletića, ako može da postigne dobru cenu - ali je onda i desni bek obavezan. Ja se nadam takvoj Savinoj analizi: potrebni pod obavezno - plej, paker, špic, i možda desni bek (ako ne vraća Enakea i Cucina i ne zadržava Miletića - znači i tu imamo 3, a treba 2), a mogu da se prodaju 1 ili 2 vrhunska mlada štopera, 1 ili 2 z. v. (Zdjelar, Šćekić - Smiljanića se ne može prodati, a neko iskusan treba da ostane), špicevi (Gomeš, Georgijević). Znači - više za prodati, manje za kupiti, ali zato sad treba biti vrlo pažljiv i precizan i znati kakvu ćeš igru igrati, pa dovoditi igrače za tu igru. Voleo bih - visok presing i brze polukontre i kontre. Mladi igrači imaju brzinu i svežinu i uz par iskusnih mogu da ostvare takvu igru.

avatar
Nesa 77
Monday, 20.05.2019
17:06

Nekog od stopera bi trebalo prodati, pre sam za Markovića, Pavlović je mnogo bolji ali naravno da će se on prvi i prodati.. Boljeg špica od Gomeša nema šanse da nadjemo, da je sreće da ga uparimo sa još jednim iole pristojnim.. . Ali sve dobro ide na prodaju.. Ne znam, ne nadam se mnogo čemu a sve u nadi da ću prijatno da se iznenadim Savinim novim timom.. Napred Partizan ⚫⚪

avatar
magister
Tuesday, 21.05.2019
10:37

Ne znam kako, s obzirom na oko 150 miliona evra koji su ušli u kasu Partizana od prodaje i UEFA, ali Partizan kažu duguje preko 20 miliona evra!? Zato sam to napisao. Mi nemamo kasicu prasicu iz koje bismo mogli da sklopimo tim po svojim željama. Moje je mišljenje da treba u takvim okolnostima, a i u budućnosti, da se oslanjamo na svoju školu i u tim dovodimo po 3 do 4 igrača sa strane, ali 3, 4 igrača koji prave razliku. Pavlović, Marković i Gomeš su 3 najskuplja igrača u Partizanu. Samo ako njih prodamo - možemo da kupimo pleja, pakera i 2 špica (jednog mlađeg), jer to trenutno nemamo iz škole. Štopere imamo i druge mlade i 2 dobra iskusna. Špica - nemamo, Gomeš je dobar igrač, ali, po mom mišljenju, ne igrač sa kojim možeš da se uigravaš - izraziti individualac. Možda i nećemo naći boljeg od njega, ali možemo kupiti 2 mlađa, koja će se bolje uklopiti u igru i sarađivati sa ekipom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 20.05.2019
18:30

Boljeg spica od Gomesa mozemo da nadjemo dok si rekao keks, to je najmanji problem...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 20.05.2019
17:12

Urosevic je veoma talentovan?