"Žile" u Premijer ligi, koliko novca ide Partizanu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.06.2019.
09:32
Izvor: Sportske.net

Ako se najave portugalskih medija ostvare, koliko bi Partizan dobio od transfera kao matični klub srpskog reprezentativca?

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Portugalski listovi, konkretno Korejo De Manja tvrde da je Everton veoma zainteresovan za Andriju Živkovića. Marko Silva veoma ceni Srbina, želi da ga dovede u PL, a Benfika je navodno spremna da proda našeg internacionalca.

Suma je 35 miliona evra, manje od klauzule, ali se čeka da se "Karamele" oslobode suvišnih igrača u napadu, priča se da će prodati talentovanog Lokmana, i da bi nekadašnji igrač Partizana bio zamena.

Živković ne dobija pravu šansu, odigrao je samo 16 utakmica u portugalskoj ligi ove sezone, nije se upisao, prošle godine je zabeležio 21 nastup i postigao tri gola.

Bilo kako bilo, i u Partizanu osluškuju vesti iz Lisabona, imaju pravo na procenat, ako dođe do transfera.

Naime, u slučaju da zaista klub iz Liverpula plati pomenutu sumu za Živkovića, u crno-belu kasu bi se slilo milion evra, iz "fonda solidarnosti", odnosno 3% od ukupnog transfera, pošto je Živković karijeru počeo u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 05.06.2019
20:29

Eto čemu se na kraju radujemo. Koliko će ukupno Partizan zaraditi na Živkoviću koga je stvorio kao fudbalera. Milion i nešto, dva. Da je ovakav kakav je bio Mamićev pulen - dodala bi se 0. Dinamo bi dobio 10x više. I? Epilog: Mamić na poternici, a Partizanovi stručnjaci poštovani članovi zajednice...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 05.06.2019
19:58

Nakon odlaska iz Partizan je nazadovao. Bolji je igrač bio sa 17 u Partizanu nego sada sa 23 godine u Benfiki.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.06.2019
10:54

Zivkovic je karijeru zapoceo u Nisu.