Žile se ne plaši ''uklete'' bele tačke!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.10.2015.
18:12
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Dosta se ovih dana govori o još jednom od brojnih Partizanovih problema u tekućoj sezoni - katastrofalnoj realizaciji penala.

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

I proteklog vikenda protiv Javor Matisa je taj problem došao do izražaja, kada Andrija Živković nije uspeo da sa bele tačke savlada golmana Vladana Đogatovića.

Već u četvrtak crno-bele očekuje susret sa Bilbaom u Ligi Evrope, ali najbolji fudbaler Partizana uverava navijače da nemaju razloga za brigu što se tiče izvođenja penala.

On će ih ponovo šutirati!

''Naravno da hoću! Ne plašim se. Ako mi trener bude rekao da pucam penal, ja ću to i da učinim'', poručuje Živković u izjavi za ''Blic''.

Mnogo veći razlog za brigu su početničke greške u defanzivi, što se takođe pokazalo protiv Ivanjičana, kada je Ostojić kiksnuo, ali se štoper Partizana, srećom, kasnije iskupio izjednačujućim pogotkom i najavio kasniji preokret koji je doneo Živković nešto kasnije.

''Nisam mogao da verujem kako smo primili prvi gol. Neoprezno smo dozvolili protivniku da nam zatrese mrežu ni iz čega. Lako primamo golove i to moramo što pre da promenimo. Ali, pobeda je najvažnija, kao i činjenica da smo ponovo stvorili dosta šansi'', izjavio je Živković.

Ali, tu nije kraj brigama. Ne samo što je veliki broj igrača povređen i veliko je pitanje da li će neko od njih biti spreman za četvrtak, već i Živković još uvek oseća posledice povrede.

''Verovali ili ne, i dalje me zateže loža. Ali, morao sam da stisnem zube jer je utakmica protiv Javora bila od izuzetne važnosti'', otkriva Živković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke