Žile: "Gol treba da stoji uz moje ime"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.09.2015.
11:01
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Andrija Živković poručio je da Jermeni nisu postigli autogol i da bi pogodak iz 22. minuta trebalo da stoji uz njegovo ime.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Seniorska reprezentacija Srbije odigrala je u petak šesti meč u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine i upisala prvi trijumf.

Pred praznim tribinama stadiona "Karađorđe" Srbija je savladala Jermeniju rezultatom 2:0 a golove za "Orlove" postigli su levi bek gostujuće reprezentacije i Adem Ljajić.

Vodeći pogodak za Srbiju koji je postignut u 22. minutu postigao je Andrija Živković ali je njegova radost kratko trajala jer je UEFA gol pripisala Levonu Hajrapetjanu.

"Mislim da gol treba da bude uz moje ime, ali to je potpuno nevažna stvar. Važna je pobeda reprezentacije Srbije i konačno beg sa dna tabele" rekao je nakon meča Andrija Živković.

Da je u zvaničnom zapisniku sa meča prvi gol pripisan Andriji Živkoviću bio bi to prvenac mladog Nišlije u dresu seniorske reprezentacije Srbije, a ovako će krilni fudbaler Partizana morati da sačeka novu priliku da "probije led".

Šansu da ispravi grešku UEFA Andrija Živković će imati već u ponedeljak kada će reprezentacije Francuske i Srbije odigrati prijateljski meč u Bordou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
your enemy
Saturday, 05.09.2015
12:42

Vidi se Partizanova skola ponasanja. Tako dobar igrac, mozda i najbolji na ovim prostorima, ali to ne ide, onako upire prstima na sebe posle gola, a zna dobro da nije dao gol. Nauci da budes gentleman, i bices naj!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 05.09.2015
11:18

I valjda se kaze obrnuto, ime i prezime da mu stoje uz gol, a ne ovako:-)

avatar
Toni Kroos
Saturday, 05.09.2015
11:18

Nemojmo sada da preterujemo,na snimku se tacno vidi ko je prosledio loptu u mrezu,zato je i potpisan kao autogol..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 05.09.2015
11:05

Nije to nikakva greska UEFE, Jermen je potpuno pravac kretanja (putanju) lopte i to je bez i najmanje dileme bio autogol. Andrija, strpi se, ima vremena za tebe!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 06.09.2015
11:05