Žigić potvrdio "transfer", ponovo u službi Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
11:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bivši reprezentativac potvrdio je pisanje medija i najavio da će na novom zadatku dati maksimum, kao što je to nekada činio u dresu sa državnim grbom.

Epa/Karl-Josef Hildenbrand
Epa/Karl-Josef Hildenbrand

Povezane vesti

Vest da će stručni štab selektora "Orlova" Mladena Krstajića pojačati bivši reprezentativac Nikola Žigić (38) iznenadila je mnoge.

Četiri godine nakon što je završio igračku karijeru Žiga je dobio poziv iz Saveza i prihvatio ponudu koja je stavljena na sto, što je u izjavi za "Žurnal" potvrdio iz Valensije.

"Sve ljude u Savezu dobro poznajem - Marka Pantelića, Darka Kovačevića, Mladena Krstajića... Neće mi biti problem da sarađujem sa njima", rekao je Žigić.

Usmenim putem postignut je dogovor da Nikola Žigić postane deo stručnog štaba reprezentacije Srbije, a ozvaničenje saradnje tek treba da usledi.

"Kontaktirali smo telefonom, dogovorili se, ali dok ne sednemo zajedno i sve se ozvaniči, ne bi trebalo da širim priču. Čast i zadovoljstvo mi je što ću dobiti priliku da radim u stručnom štabu reprezentacije", istakao je Žigić.

Nikola Žigić je za reprezentaciju Srbije odigrao 57 utakmica i postigao 20 golova, a bio je deo nacionalnih selekcija koje su igrale na Mundijalima u Nemačkoj i Južnoj Africi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke