Žestok odgovor Čoviću iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.04.2015.
17:29
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Izjava Nebojše Čovića o dešavanjima na tribinama tokom minulog ''večitog derbija'' izazvala je oštru reakciju iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom je derbi pratio sa severne tribine, gde je došlo do sukoba navijača Zvezde sa organima reda, pa je Čović došao u situaciju da smiruje strasti, koliko je to bilo u njegovoj moći.

Međutim, dan posle, Čović je u izjavi medijima između ostalog konstatovao da su sukob izazvali navijači Partizana na istočnoj tribini, a da su se neredi zatim, kao posledica toga, preneli i na Sever.

Ta njegova izjava bila je povod za današnju reakciju iz Partizana, a iz Humske se oglasio generalni direktor kluba Miloš Vazura.

On je u izjavi za ''Alo'' priznao da je ''šokiran'' Čovićevom interpretacijom događaja, pa se posle svega zapitao da li je Zvezdin funkcioner možda i ''daltonista''?

''Smatrao sam ga za ozbiljnog sportskog radnika, a on onda izda saopštenje koje nema veze sa istinom!

Ja sam bio u loži i odatle se čak videlo da su se 40 i više minuta 'Delije' tukle sa Žandarmerijom. On je, vidim, bio na Severu, a video je da su se 'Grobari' tukli! Da li on to ne razlikuje boje i navijače'',
pita se Vazura.

Generalni direktor Partizana tvrdi da su navijači Partizana na istočnoj tribini zapravo isprovocirani od strane Zvezdinih pristalica, koje su ih gađale, pa se pita zbog čega Čović nije i to pomenuo.

Vazura se takođe osvrnuo i na arbitražu Milorada Mažića, primećujući da naš najbolji arbitar ''nešto često greši na račun Partizana'', a ovoga puta to je bio nedosuđeni jedanaesterac nad Balažicem, o čemu se klub juče oglasio saopštenjem.

Kad je u pitanju nastavak šampionske trke, Vazura tvrdi da Partizan igra pošteno, nada se da će i ostali tako i u tom slučaju je uveren da će šampionski pehar ovog proleća završiti u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Wednesday, 29.04.2015
14:24

Ozbiljni sportski radnici o ozbiljnim temama, na ozbiljan nacin i ozbiljnom retorikom!!! Zato nam je fudbal toliko neozbiljan...

avatar
bojansamardzic
Tuesday, 28.04.2015
22:47

Samo vi branite huligane...

avatar
Tuesday, 28.04.2015
18:08

Osim što su započeli tuču na istoku pokušali su da isprovociraju i južnu tribinu tako što su van stadiona bacili baljku na jug ako je to uopšte bitno, najbitnije je da se konačno počne sa hapšenjem i osuđivanjem huligana kako bi se spasio fudbal i zaštitili oni koji na utakmice dolaze zbog fudbala.

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 28.04.2015
17:33

Mene bi bilo sramota da mi ovaj covek bude predsednik kluba

avatar
marco011
Tuesday, 28.04.2015
17:58

Njih i nije sramota , jer znaju da to nije njihov klub