Zenga dolazi da uživa!

Autor: Miloš Marković
subota 18.07.2015.
10:32
Izvor: Sportske.net

Srbiju voli i uvek joj se rado vraća, Valter Zenga će (očito) u narednom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope boraviti u Novom Sadu.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni, File
BETA/AP Photo/Antonio Calanni, File

Povezane vesti

Žreb je bio nemilosrdan prema ekipi Vojvodine.

Dok su im glave još vrele od pobede 3:0 nad Spartaksom, Novosađani su iznenađeni činjenicom da će u narednom kolu, nakon overe plasmana, igrati protiv italijanske Sampdorije.

Biće to susret velike istorijske pozadine, prilika da se iskaže omaž velikom Vujadinu Boškovu, ali i prilika da se Valter Zenga vrati u Srbiju.

U intervjuu za 'Sport' italijanski stručnjak ističe da jedva čeka da dođe u Srbiju, da želi da uživa u Novom Sadu, izražava žal jer ne igra protiv 'svojih' crveno-belih.

Ipak, obzirom da pomno prati dešavanja u srpskom fudbalu, veoma dobro poznaje ekipu Vojvodine.

"Pratim šampionat Srbije redovno. Izdvojio bih i dvojicu igrača koji će biti glavna opasnost za nas, to su napadač Mrdaković i Stanisavljević. Ali nisu jedini, jer ekipa iz Novog Sada ima u svojim redovima i momke koji su bili deo srpskog nacionalnog tima na Prvenstvu sveta na Novom Zelandu. Silno sam se obradovao vašoj tituli prvaka sveta i želim ovako, javno, da čestitam mladom timu Srbije. Bio je briljantan!", rekao je 'Sportu' italijanski stručnjak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kajri Irving
Saturday, 18.07.2015
13:35

Sampdorija, pametnom i strpljivom igrom Vosa moze da prodje! Ista situacija kao pre pat godina protiv Burse, koju su nasi mediji dizali u nebesa.