Zemun naoštren pred Partizan: I bodovi i lepa igra

Autor: Pavle Knežević
utorak 24.10.2017.
14:52
Izvor: Sportske.net

Trener Zemuna kaže da su sledeće dve utakmice najlakše za njegov tim, od koga traži rezultat, ali i dobru igru.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zemuncima u prvenstvu predstoje dve najlakše utakmice: u sredu dolazi šampion Partizan, a za vikend stiže lider prvenstva Crvena zvezda. Cilj trenera Milana Milanovića je, međutim, da osvoji neki bod, ali i da se tim prikaže u dobrom svetlu.

"Naoštreni smo, svaki bod nam znači u borbi za opstanak. Dolazi nam Partizan, pa onda Zvezda – to su najlakše utakmice za naše igrače. Želim da odigramo dobro i ne samo da dođemo do bodova, već i da se prikažemo u pravom svetlu pred kamerama", rekao je Milanović za Sportske.

Zemun važi za "ludu" ekipu, pošto je do sada osvajao bodove gde niko nije očekivao, a gubio je nešto gde je bila "viđena" pobeda.

"Ne slažem se baš sa time, nije to bilo toliko neočekivano. Na primer, igrali smo loše u Čačku, Ivanjici i protiv Spartaka, a uzeli smo pet bodova u te tri utakmice. Ali, u poslednje dve, protiv Vojvodine (0:0) i Napretka (2:1) smo uzeli jedan bod.

Klub je u finansijsko-organizacionoj krizi, ali moram da pohvalim igrače da stvarno daju sve od sebe na treninzima. Ja mislim da mi trenutno igramo bolje, a siguran sam da ćemo igrati sve bolje kako prvenstvo odmiče", rekao je Milanović.

Stevan Luković ima parne kartone i neće biti sutra u konkurenciji za sastav, ali svi ostali su zdravi.

Utakmica Zemun-Partizan igra se u sredu od 15 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke