Zdjelarova poruka o kojoj se i danas priča - Da li je ostvario san?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.01.2018.
09:43
Izvor: Sportske.net

Momak koji će ove zime konačno zadužiti Partizanovu opremu zaintrigirao je javnost porukom koju je pre tri godine ostavio na "Instagramu".

twitter.com/RCD_Mallorca
twitter.com/RCD_Mallorca

Povezane vesti

Dugo je Saša Zdjelar bio na meti Partizana i dugo su navijači kluba iz Humske čekali da se transfer zlatnog "Orlića" realizuje i da konačno zaduži crno-beli dres.

Ukoliko sve bude išlo po ranije najavljenom planu Saša Zdjelar će danas doputovati na Kipar i u Limasolu obaviti sve formalnosti oko potpisivanja ugovora sa Partizanom.

Kako je juče najavio sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, aktuelni šampion Srbije dobiće Sašu Zdjelara na šestomesečnu pozajmicu, a naknadno ćemo videti da li će mladi vezista i naredne sezone biti u Humskoj.

Juče su se mnogi navijači Partizana prisetili poruke koju je Saša Zdjelar (po)ostavio na "Instagramu" pre dve i po godine, sat vremena nakon što je zatvorena letnja transfer pijaca.

Tada se pisalo da se bivši fudbaler OFK Beograda nalazi na korak od Partizana ali transfer nije bio realizovan.

"Pričajte šta god hoćete, ja ću svoj san ostvariti", bila je poruka Saše Zdjelara.

Mladi fudbaler do danas nije otkrio da li je tada mislio da će svoje snove ostvariti u Olimpijakosu ili je tada bio razočaran ishodom pregovora sa Partizanom pa je ovakvom porukom nagovestio ono što se juče dogodilo.

Bilo kako bilo, Partizan će u Saši Zdjelaru dobiti talentovanog i mladog igrača koji će u prolećnom delu sezone pojačati konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog.

A post shared by Sale Zdjelar (@sasazdjelar) on Aug 31, 2015 at 2:21pm PDT

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke