Zdjelar već danas na terenu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.02.2018.
11:06
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje nova kontrolna utakmica na Kipru. Umesto planiranog duela sa Žirkom crno-beli će na megdan Ermisu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Treći kontrolni meč koji će fudbaleri Partizana odigrati u sklopu priprema koje odrađuju na Kipru zakazan je za četvrtak od 14 časova po srednjeevropskom vremenu.

Prvobitni plan bio je da crno-beli danas odmere snage sa ukrajinskom Žirkom ali je u međuvremenu odlučeno da Partizan ukrsti koplja sa Ermisom.

Današnju utakmicu trener Partizana iskoristiće da na delu vidi igrače koji u prethodna dva meča nisu dobili preiliku, a među njima je i novajlija Saša Zdjelar koji je juče odradio oba treninga sa novim saigračima.

Na osnovu onoga što se moglo videti na popodnevnom treningu u sredu može se napraviti pretpostavka oko toga ko će od 14 časova istrčati na teren.

Partizan: Trnić - Cucin, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Urošević - Zdjelar, Radin, Đerlek, Suma - Ožegović, Tavamba;

Biće zanimljivo videti kako će se prezimenjaci snaći u tandemu na štoperskim pozicijama, ali i kako će odigrati momci koji su dobili šansu da odrade pripreme sa prvim timom.

Podrazumeva se da će navijači želeti da vide na delu i Sašu Zdjelara jer se očekuje da fudbaler Olimpijakosa bude deo tima koji će Miroslav Đukić 15. februara izvesti na megdan Viktoriji iz Plzenja.

Utakmica Partizan - Ermis igra se od 14 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 01.02.2018
12:10

I formacija je zanimljiva za gledanje i igranje u njoj. Ili ce ovo biti nesto nalik Tumbinom rombu (Duljaj, Nadj/Trobok- Ilic, Ivic) ili ce biti Djerlek desno, a Suma levo...