Zdjelar u crno-belom: "Došao sam da napravimo nešto veliko"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.01.2018.
13:46
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Vezni fudbaler Olimpijakosa Saša Zdjelar potpisao je u sredu ugovor o šestomesečnoj pozajmici sa klubom za koji navija od malena i u koji je želeo da dođe još pre dve godine.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Ostvarenje dečačkog sna! Tako bi se u najkraćem moglo opisati ono što je Saša Zdjelar danas kazao nakon potpisivanja ugovora o šestomesečnoj pozajmici sa crno-belima.

Vezni fudbaler Olimpijakosa do leta će nastupati za voljeni klub kao pozajmljen igrač, a potom će Partizan moći da ga otkupi za sumu od pola miliona evra.

"Za mene Partizan znači sve! Bio sam u Olimpijakosu i pratio svaki derbi, svađao se sa saigračima. Uvek sam bio navijač Partizana. Pre dve godine sam sve dao od sebe da dođem u Partizan, tad nisam uspeo i presrećan sam što sam najzad uspeo", rekao je na promociji Saša Zdjelar, a prenosi "Informer".

Novi član crno-bele porodice otkrio je koji su razlozi njegovog dolaska u Partizan i sa kakvim rečima ga je Uroš Đurđević ispratio iz Pireja.

"Tu je ekipa koja je donela duplu krunu, koja igra u Evropi. Došao sam da napravimo nešto veliko, neverovatno. Na raspolaganju sam treneru Đukiću za Plzen, želim da uđemo u istoriju. Uroš Đurđević mi je poželeo sreću i rekao da mogu da napravim mnogo u Partizanu", kazao je Zdjelar.

Osim toga što dolazi u klub za koji navija Saša Zdjelar dolazi u sredinu u kojoj poznaje mnogo igrača, a najbolje od svih Nemanju Antonova i Marka Janovića sa kojima je bio saigrač u reprezentaciji i Olimpijakosu.

Svoje uzbuđenje zbog dolaska Saše Zdjelara nije uspeo da sakrije ni sportski direktor Partizan Ivica Iliev koji je danas doputovao na Kipar.

"Moram da se suzdržavam u emocijama! Iskustvo mi nalaže da spustim loptu. Saša je igrač kojeg dugo želimo, nekoliko prelaznih rokova. Oduvek je bio želja Partizana, u njemu teče crno-bela krv, odrastao je na našem 'jugu'. Već smo videli njegov prvi trening, sve se vidi od samog starta, sigurni smo da će biti važan šraf u crno-beloj mašineriji", naglasio je Ivica Iliev.

Sportski direktor crno-belih dodao je da su navijači nestrpljivi i da nemaju poverenja u ono što radi sportski sektor ali da on veruje da stvari idu u pravom smeru jer je klub angažovao igrače za budućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Wednesday, 31.01.2018
15:29

Pozitivna stvar dovedenih igraca je u njihovoj mladosti i velikoj perspektivi a koja bi na kraju mogla po klub i te kako financiski da se isplati. Negativna stvar koju nikako ne mogu da svarim je tolika neozbiljnost ili nemoc onih koji su radili ovaj prelazni rok a da nisu pronasli resenje najveceg problema ovog tima, neefikasnost ! Jedan izraziti gol igrac tj spic je morao biti prioritet ovog prelaznog roka .

avatar
Archie
Wednesday, 31.01.2018
15:17

Da se ne lažemo, došao si zato što te niko drugi nije hteo i zato što nisi ni za drugi tim Olimpijakosa.

avatar
Burazer
Wednesday, 31.01.2018
15:12

Da, ali kod nas ta buducnost znaci 1-2 godine, a kod ozbiljnih klubova 7-10 godina.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 31.01.2018
16:03

nazalost je tako. sasi zelim sve najbolje.

avatar
Wednesday, 31.01.2018
14:52

NAPRED PARTIZAN!