Zdjelar srećan zbog gola, evo za čim žali

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.04.2019.
10:48
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar kazao je da mu ovosezonski prvenac znači mnogo i da će crno-beli dati maksimum do kraja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u subotu je ugostio Čukarički drugi put u razmaku od deset dana i još jednom upisao trijumf protiv direktnog konkurenta za mesto koje vodi u Evropu.

Za razliku od prethodne utakmice, crno-beli su juče dosta lakše izašli na kraj sa kvalitetnim protivnikom, pa su mnogi ocenili da bi sa igrom kakva je viđena u subotu i bodovni saldo Partizana bio znatno veći.

"Da je (Partizan) bio na ovom nivou kao što smo igrali danas, sigurno je da bismo imali mnogo više bodova, ali šta je tu je, igraćemo do kraja i daćemo maksimum. Čestitao bih mojim saigračima, nije lako pobediti istog protivnika dva puta", rekao je Zdjelar.

Vezista crno-belih postigao je treći gol na utakmici. Bio je to prvi ovosezonski gol Saše Zdjelara u domaćem prvenstvu.

"Nisam dugo postigao gol, imao sam asistencije, tako da mi ovaj mnogo znači i nadam se da ću postići još neki", dodao je vezista Partizana.

Vremena za odmor nema, već u sredu igrače Partizana očekuje duel sa Radničkim iz Niša u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

"Svi znaju da nam je Kup mnogo važan i da ćemo u ovoj utakmici dati sve što možemo od sebe sa budemo bolji. Mislim da će Radnički igrati kao što je i prošlu utakmicu zatvoreno i čekaće šanse iz uzete lopte i neke kontre", rekao je Zdjelar.

Prvotimac Partizana iskoristio je priliku da pozove navijače da podrže ekipu u jednoj od najvažnijih utakmica sezone.

"Utakmica se igra od 18 časova i želimo da pozovemo navijače da dođu  da nas  podrže, jer će nam biti lakše da zajedno ostvarimo svoj cilj, a to je pobeda i Kup", zaključio je Zdjelar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 14.04.2019
11:16

Od 36 izgubljenih bodova, 18 smo izgubili svojim greskama, 18 zbog sudija.