Zdjelar: "Rezultat nerealan, bolji smo..."

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.09.2018.
08:50
Izvor: Beta

Zvezda nije bauk, ne želi o sudijama...

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

"Mislim da smo pokazali na terenu da smo bolji i da nerešen rezultat nije bio realan. Imali smo tri ili četiri izgledne šanse, prečku, ali smo ipak primili gol", rekao je Zdjelar novinarima.

Partizan i Crvena zvezda igrali su u nedelju uveče nerešeno 1:1 u devetom kolu Super lige.

Zdjelar nije želeo da komentariše gol Zvezde.

"Ne bih da ulazim u to da li je sporan ili ne, sudija je tu da odluči. Pokazali smo da Zvezda nije bauk, kao što mnogi pričaju, odigrali smo odlično i bili bolji", kazao je Zdjelar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manager
Monday, 24.09.2018
09:19

Nema veze momci, iskidali ste sinoc! Titula je nasa ako odigrate svaku sledecu utakmicu kao sinoc, i uz malo srece, naravno...

avatar
Amar Zornic
Monday, 24.09.2018
09:12

Par utisaka sad o derbiju , gospodsko drzanje pre svega trenera ali i igraca Partizana osim Stpjketa kojem ne treba zameriti jer je u afektu rekao dosta stvari iako je 35godusnjak uvek je bio usijana glava . Batica me odusevio , svaka mu je bila na mestu . Sto se nasih tice Miloje me opet razocarao pricom o Partizanu , lik je veliki gospodin al ima neki komplex kada su komsije u pitanju. Prica da su oba tima dobila po poluvreme pijma nema i bedno je pokrice , jer nas je PFC odvalio , to sto kaze da je gol cist ko suza je tek smesno a smesno bi bilo i da je rekao da nije jer to niko apsolutno nmz potvrditi. I prosle god je par puta omalovazavao PFC na zajednickim konferencijama sa Djukicem kada bi pricao kako je partizan samo zahvaljujuci golmanima prolazio dok je Djukic lepo pricao , pa msm sta sad zapitajmo se koliko smo ludacke srece imali u PO , pitajte Salzburg :)) Mrkelin kom isto pa da kazemo sraman . Dalje da ne zab upravu partizana i oni sad fantastican alibi pozivaju se na taj gol da je odlucio titulu , e pa gospodo nije on vec ocajna izdanja Partizana od starta za koja su sami krivi . Nasi igraci malo nadmeni , gordi i sreca pa im je odmah stigao samar, koji nam samo moze pomoci . Moj komentar o golu , lopta jeste zaista dobrano usla , preko pola lopte sigurno al sada da li je ili nije to niko nmz tacno znati osim pomocnika ako je bio dobro postavljen. Ja licno smatram da je stojke bio u pravu kada je rekao “ Pa ovo je derbi , ako nisi 300% siguran nemoj ...” tako da gol ide na cast sudije .
Uglavnom da zakljucimo , Partizan igrao , Zvezda “pobedila”

avatar
Carmelo99
Monday, 24.09.2018
09:06

Zvezdaš sam i muka mi je od komentarisanja da li je gol ili ne, sudija je odlučio da je gol, ne znam šta se bune grobari toliko, svaka čast ovom momku! Nadigrali su nas svaka čast, umesto što komentarišu suđenje bolje da se zapitaju koliko su šansi propustili, bili smo blago rečeno očajni, izvukli smo nerešen rezultat nekako i zadovoljan sam s obzirom na prelošu igru, idemo dalje!!!