Zdjelar: "Prelepo i fenomenalno"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.05.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Nije krio zadovoljstvo vezni fudbaler Partizana koji je golom u finalu Kup Srbije doneo crno-belima još jedan trofej.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Vicešampion Srbije osvojio je u sredu petnaesti trofej u nacionalnom kupu, pošto je u finalu odigranom u Surdulici savladao Mladost iz Lučana sa 2:1 golovima Marka Jankovića i Saše Zdjelara.

Strelac pobedonosnog gola za crno-bele Saša Zdjelar tako je stigao do svog prvog trofeja sa voljenim klubom u koji je posle mnogo peripetija i odlaganja stigao prošle zime.

"Kako se može opisati gol u finalu Kupa Srbije i kojim rečima se može opisati osim prelepo i fenomenalno. Naša pobeda i konkretno moj gol, kao i Markov su golovi cele ekipe i svima bih čestitao na ovoj pobedi", rekao je za zvanični klupski sajt Saša Zdjelar.

Utakmica je odigrana na stadionu koji prima tek nešto više od 3.000 gledalaca tako da je atmosfera bila prava fudbalska.

"Zahvalio bih se navijačima na fenomenalnoj atmosferi koju su napravili u Surdulici, gde smo se zaista osećali kao kod kuće uz zahvalnost za put koji su prešli od svojih domova do stadiona, a koji nije mali", dodao je vezni fudbaler Partizana.

Izabranike Miroslava Đukića čeka kratak odmor pre novog okupljanja koje je zakazano za 11. jun.

"Moja poruka je da svi odu na odmor i da se spremaju za novu sezonu!", zaključio je na kraju razgovora Saša Zdjelar.

Fudbaleri Partizana obaviće pripreme za novu sezonu u slovenačkom gradu Ptuj, a prvi takmičarski meč crno-bele čeka već 12. jula. Pre toga će na žrebu zakazanom za 19. jun saznati ko će im biti prvi rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke