Zdjelar poslao pozitivan signal sa Kipra

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.02.2018.
19:05
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Juče je sa Kipra stigla vest o povredi Ognjena Ožegovića, a već danas je navijače Partizana zabrinula informacija da i Saša Zdjelar ima problema.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar preskočio je poslednju kontrolnu utakmicu na Kipru iako je bilo najavljeno da će igrati protiv Šahtjor Soligorska.

Nakon zagrevanja odlučeno je da Zdjelar preskoči meč sa beloruskim timom jer je osećao nelagodnost u predelu prednje lože, a uzrok je bio udarac koji je dobio u duelu sa Teplicama.

"Dobio sam udarac i to je to. Izašao sam preventivno, da se ne bi nešto proširilo. Nije ništa ozbiljno. Sigurno će biti bolje od terapija", rekao je Zdjelar posle današnje utakmice, a prenosi portal "Mondo".

Navijaće je zabrinula vest da Zdjelar zbog povrede preskače duel sa Šahtjorom ali izgleda da će sve biti u redu i da će mladi vezista biti u stroju za okršaj sa Viktorijom.

"Bol je oko prednje lože, dobio sam udarac i imam mali hematom, ali mislim da će biti sve u redu i da ću biti spreman za utakmicu protiv Viktorije Plzenj", zaključio je Zdjelar.

Videćemo kakva će biti situacija sa Ognjenom Ožegovićem koji odmah po povratku u Beograd mora na pregled ultrazvukom posle čega će biti jasnije da li će odsustvovati samo nekoliko dana ili nešto duže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke