Zdjelar: "Neutralisali smo Zvezdu, najbolja partija u pravom trenutku"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.09.2018.
16:20
Izvor: Beta

Partizanov vezista video dosta pozitivnih strana u 158. Večitom derbiju.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je danas da je njegova ekipa odlično spremila utakmicu sa Crvenom zvezdom i da je neutralisala sve kvalitete protivnika.

"Utakmicu smo stvarno dobro pripremili. Znali smo sve šta oni rade i uspeli smo da neutrališemo upravo te njihove kvalitete. Imali smo toliko prilika da rešimo utakmicu ranije, ali kao da lopta prosto nije htela u mrežu", rekao je Zdjelar za sajt kluba.

Partizan je u nedelju uveče igrao nerešeno 1:1 sa Crvenom zvezdom u devetom kolu Super lige Srbije.

Zdjelar je kazao da mu imponuju komplimenti koje je dobio za svoju igru.

"Naravno da mi je drago da ljudi cene i poštuju ono što radim. Zaista sam mnogo truda i rada uložio od početka prvenstva. Bilo je tu dobrih i loših mečeva, ali mi je drago što je jedna dobra partija došla u najboljem trenutku"
, kazao je Zdjelar.

On je naveo da mu nije bilo lako u derbiju zbog žutog kartona.

"Da budem iskren, nije bilo nimalo lako. Trebalo je izdržati 50 minuta, mnogo duela i faulova, ali sam uspeo da se kontrolišem i završim utakmicu na terenu", dodao je.

Posebne reči hvale imao je za saigrača Marka Jankovića.

"Ima još puno da se igra, a mi ćemo se boriti i svaku utakmicu ići na pobedu, kako bismo osvojili titulu na kraju prvenstva. Svi saigrači su bili sjajni, a ako moram nekog da izdvojim onda ću reći da je Marko Janković bio izvanredan i najbolji na terenu", rekao je Zdjelar.

Partizan posle devet kola ima 20 bodova, koliko i Radnički, a dva manje od vodeće Crvene zvezde, koja ima utakmicu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 24.09.2018
18:30

Čestitam,bjli ste bolji,Zvezdin gol je regularan,dali ste vise od svog maksimuma.Čudi me to i iznenadjuje s vaše strane.Za mene veliko iznenadjenje.Sve govori da ćete nastaviti po starom,hmm...

avatar
Consigliere 1927
Monday, 24.09.2018
16:26

Ti si jos u prvom trebao da dobijes crveni, a za drugo da ne pricam. Napravio covek 15 faulova najmanje, pa ni u seoskom fudbalu to nema.