Zdjelar nema dilemu: "Janković može još bolje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2018.
11:18
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Vezni fudbaler Partizana pohvalio je partije saigrača Marka Jankovića i poručio da Crnogorac može još bolje.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pripremaju se u miru za sledeću prvenstvenu utakmicu, pošto su posle serije od tri remija uspeli da ostvare pobedu u derbiju sa Vojvodinom.

"Imali smo loš period, ne toliko loše igre koliko rezultata koji nam nisu išli na ruku. Utakmica protiv Vojvodine je došla kao prava da se podigne samopouzdanje i da se pripremimo za naredne mečeve", rekao je za "Partizanov vesnik" Saša Zdjelar.

Partizan je posle tri utakmice bez pobede savladao Novosađane prošle nedelje sa 2:0, mada je i u derbiju sa Vošom tim Zorana Mirkovića stavio pobedu na kocku.

"Sigurno da je posle tri utakmice koje smo odigrali nerešeno bilo malo čudno. Opet vodimo 1:0, opet ista scena kao na prethodne dve, tri utakmice. Samo da kažeš: 'E, ne može opet'. Ekipa se digla u poslednjih petnaest minuta i dobila utakmicu", dodao je Zdjelar.

Na utakmici sa Vošom ponovo je izvedena akcija iz prekida posle koje je Marko Janković oboren u kaznenom prostoru i iznudio penal.

"Radimo to na treninzima mnogo. Ovim putem bih pohvalio Marka Jankovića koji je na poslednje dve, tri utakmice odigrao jako dobro", rekao je Zdjelar.

Mnogi smatraju da Marko Janković trenutno igra u životnoj formi.

Rikardo Gomes Marko Jankovic
Foto: Beta/Branislav Božić/Ds

"E, to već ne znam. Igramo dugo zajedno i ne bih se složio, mislim da može bolje", poručio je vezista crno-belih koji je sa Jankovićem delio svlačionicu u OFK Beogradu i Olimpijakosu.

Sledeću utakmicu u domaćem prvenstvu Partizan će odigrati u subotu protiv Radnika iz Surdulice. Biće to prilika da se crno-beli revanširaju Surduličanima za poraz na startu Super lige.

"Moramo da se pripremimo što bolje, znamo kako smo odigrali prvu utakmicu u Surdulici. Nismo bili na nivou, iz jedne greške smo primili gol i izgubili iako smo napadali svih 90 minuta. Sada igramo pred našim navijačima i mislim da moramo da pobedimo", zaključio je Zdjelar.

Utakmica 16. kola Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se u subotu od 13 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Friday, 09.11.2018
00:19

I ja nemam dilemu da je Zdjelar zalutao u Partizan.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 08.11.2018
23:55

Janković mozda može bolje ,ja ga cenim,ali ti izgleda ne možeš.Ovo ti je sve što znaš.Bolje to da je rekao neko sličniji njemu.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 08.11.2018
17:25

Gledaj, da li ti Mozes, a ne Jankovic

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 08.11.2018
15:06

Dominacija,napadi,nesreca,ludnica,sve stima kod njih samo eto,vise sile!

avatar
bagra
Thursday, 08.11.2018
12:45

Ali zato Zdjelar ne moze bolje.