Zdjelar ima jednu molbu za navijače Partizana...

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.07.2018.
14:46
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Hoće li je uvažiti protiv Trakaija u četvrtak?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Pobednička atmosfera stvorena ubedljivim pobedama nad Rudarom na startu sezone, poljuljana je porazom Partizana u Surdulici od domaćeg Radnika (1:0).

Ipak, u Humskoj očekuju da će već u četvrtak sve ponovo biti na svom mestu, da će tim Miroslava Đukića ostvariti dobar rezultat i vratiti veru navijačima da će i ova sezona biti uspešna za ekipu Partizana.

Optimista je i Saša Zdjelar, koji u današnjoj izjavi za klupski sajt navijače moli samo za malo strpljenja, pogotovo kada su u pitanju najmlađi protimci crno-belih, a u Surdulici su trojica tinejdžera bili starteri (Marković, Zdjelar, Šehović).

''Očekivanja su velika kao i uvek kada igramo pred našim navijačima, jer smo svesni dresa koji nosimo, a i njihovih očekivanja od svakog igrača Partizana.

Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar tim, mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih.

Uz to imamo dosta novi igrača što zahteva vreme da se ekipe uigra. Želim da ih pozovem da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška mnogo znači'', jasan je Zdjelar.

O ekipi Trakaija se u Humskoj ne zna mnogo, ali sama činjenica da su eliminisali kazahstanski Irtiš dovoljna je opomena da se radi o sasvim solidnoj ekipi koju nikako ne treba potceniti.

''Iznenađenja u fudbalu više nema, to je rečenica koja se sada stalno izgovara, ali je imala potvrdu i kroz početak kvalifikacija, ali i na završenom SP u Rusiji.

Fudbalska tehnologija je mnogo napredovala,sve je dostupno preko interneta, a mogućnosti za usavršavanja su mnoga.

Sigurno da je reč o o dobroj i organizovanoj ekipi o kojoj ćemo više saznati kroz analizu'', zaključio je Zdjelar.

Podsetimo, Partizan i Trakai igraju u četvrtak u Humskoj, s početkom u 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djordja
Tuesday, 24.07.2018
19:11

Od kako je ovaj "mučenik" trener mi smo tim koji se uigrava

avatar
petar000
Tuesday, 24.07.2018
18:40

Ma generalno navijaci nemaju nista protiv igraca (jos uvek), ali da trener za dve godine nije imao utakmicu koja lici na nesto je nedopustivo. Ne pricam tu o kiksevima, koji su sastavni deo sporta, vec o tome da mi ni na jednoj utakmici, protiv bilo kog protivnika nismo izdominirali. Vidi se neka nadmoc u broju suteva kao na poslednjoj utakmici, ali sve je to proizvod toga sto nemas rezultat pa se srlja, sve dok je rezultat pozitivan ne moze se steci neki utisak da mi igramo bolje od protivnika. I jos jedna stvar, kaze on sutnuli smo 22 puta i nije uslo, pa prijatelju, onda si morao da sutnes 30 puta, pa bi uslo. Znaci, kad igras protiv ekipe koja ne izlazi sa svoje polovine, moras da sutnes onoliko puta koliko je dovoljno za pobedu, 50, 100 puta ako treba. Da ih stisnes toliko da oni sami sebi uguraju gol. E to je ono sto ja ne vidim kod Partizana i sto mi se ne svidja. Nema sablona po kojima napadas takve ekipe, nego se svodi na individualni kvalitet, i jednom u pet utakmica mora doci do toga da svi mase i da to ne moze biti prevaga. U nasem prvenstvu je kiks na jednoj vec tragedija, a ako kiksnes nekoliko puta, nema svrhe ni da igras to prvenstvo. dalje, igraci ne napreduju ni za pedalj, Mali Toza i Armin su bolje igrali u debitantskim mecevima nego sad. Djordje proigrao u Surdulici tek kad se Tosic srecno povredio, Pantic totalno nevidljiv. Znaci ne smes da pustis igrace da guse jedni druge. Moras da napravis jedanaestorku gde znas ko sta igra i kakvi su njegovi zadaci, a ne svi od reda organizuju igru, niko se ne ubacuje, niko ne radi nesto konkretno, nego se poredjate na trideset metara od gola i dodajete jedan drugom dok ne pogresite. Cak i kad se oduzme neka lopta iz presinga pola sata treba da razvijete napad. To je nedopustivo za ekipu koja ima duplo bolje igrace od protivnika. Mora konkretnije da se igra, inace ce vam svi uzimati bodove vrlo lagano.

avatar
Zoki Knez
Wednesday, 25.07.2018
14:50

BRAVO za komentar majstore nadam se da ce Dj8uka ovo procitati ako vec ne moze sam da shvati sta treba da radi i kako da postavlja igru.

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 24.07.2018
16:50

"Želeo bih da im poručim da budu stpljivi, imamo dobar tim, mlad tim. Imamo tri momka od 18 godina i za sve je potrebno vreme, pa i za njih." , ne sekiraj se ti, mi imamo strpljenja za sve vas ispod 21-u, za ove sto su dosli u ovaj rok, imamo razumevanja od dve-tri nedelje, a za ove ostale, nemamo nista jer su imali vreme.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 25.07.2018
08:20

Zdjelar ima 23:-D Ja bih imao razumevanje i za sve one koje nazovi trener sikanira i ne koristi kako treba...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 24.07.2018
16:38

Najveći krivac je uprava jer nisu u stanju da obezbede budžet kluba u skladu sa ambicijama kluba pa zato prodaju sve što se može prodati i što pre može. S druge strane mora da igra što više mladih jer mogu da ih prodaju skuplje, ali to ne bi bio problem da su u stanju da obezbede novac za pojačanje ali bar zamene za one koje su prodali, a ne da dovode slabije igrače. Uprava napolje!