Zdjelar: "Bili smo pod velikim pritiskom"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.10.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar kazao je da je ekipa bila pod velikim pritiskom pred duel sa Zemunom, ali da je taj meč već arhiviran i da se razmišlja o narednoj utakmici sa Napretkom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Branilac trofeja u Kupu Srbije savladao je u sredu Zemun (2:0) u okviru osmine finala najmasovnijeg takmičenja.

Dan nakon utakmice vezni fudbaler crno-belih Saša Zdjelar rekao je da ekipi nije bilo lako na gostovanju u Zemunu, ali da je taj meč već stavljen u arhivu.

"Danas je već novi dan i Kup utakmica je praktično iza nas. Nije bilo nimalo lako, posebno ako se uzme u obzir da smo prošli utakmicu igrali nerešeno i da smo bili pod velikim pritiskom. Ni sam teren nije bio idealan za igru, ali je najvažnije da smo izgledali kao tim, posebno prvo poluvreme", rekao je Zdjelar.

Golove za Partizan postigli su Svetozar Marković u 50. i Goran Zakarić u 89. minutu susreta. Jedan od junaka meča bio je i golman Vladimir Stojković.

"Posle prvog gola smo se malo povukli i pokušali da privedemo utakmicu kraju. I golman Stojković je imao svoj dan i spasio nas je u par situacija", priznao je Zdjelar.

Narednu takmičarsku utakmicu tim Zorana Mirkovića igra za vikend protiv ekipe kruševačkog Napretka na svom terenu.

"Što se tiče ekipe Napretka, oni su dobra ekipa sa kojom nikada nije lako. Moramo gledati isključivo nas, nastaviti niz i pobeđivati. Svi znamo šta se od nas očekuje", zaključio je Saša Zdjelar.

Utakmica 13. kola Super lige Srbije između Partizana i Napretka igra se u subotu, 27. oktobra sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke