Zbog Zvezde odbio drugu ponudu, vreme je za dolazak na ''Marakanu''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.06.2018.
22:08
Izvor: Sportske.net

Ako ne bude nekih neočekivanih obrta, ovaj momak biće novo Zvezdino pojačanje.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Dugo već traje interesovanje Crvene zvezde za krilnog napadača Milana Jevtovića iz turske Antalije, ali posao nikako da se realizuje.

Zimus je izgledalo da je Jevtović na pragu ''Marakane'', ali kasnio je odlazak Boaćija iz Zvezde, uz istovremene promene u upravi Antalije i transfer je propao.

To, naravno, nije značilo i da će Zvezda odustati od ovog 25-godišnjeg momka i kontakti su ovog leta obnovljeni. Priča je ponovo aktuelna, već nedeljama se u medijima nagoveštava Jevtovićev dolazak, a kakva je trenutna situacija?

''Još uvek ništa nije rešeno, ali se nadam da će biti do polaska u Austriju'', otkrio nam je  danas Milan Jevtović.

Njegova želja uopšte nije sporna, pisali smo već da je Zvezda njegov izbor, ostaje još da se klubovi dogovore. U prilog tome i informacija da je Jevtović ovog leta odbio ponudu norveškog Rozenborga, čije je boje  već branio prošle godine, ali kao pozajmljen igrač Antalije.

Foto: Epa/Stanley Gontha
Milan Jevtovic

Jevtović sa Antalijom ima ugovor do juna 2020, jasno je da će Crvena zvezda morati da izdvoji određena sredstva na ime obeštećenja, osim ukoliko ne dođe do dogovora o pozajmici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Tuesday, 19.06.2018
11:57

A sta je sa transferom srnica...ne treba gomilati igrace

avatar
riquelme
Tuesday, 19.06.2018
00:26

Dovode dobre igrace za trenutnu situaciju. Jedino mislim da nema potrebe za forsiranjem dovodjenja stranca ako nije klasa. Kao da tu mora nesto para i da se ćapi... Ima nasih stopera koji mogu da se dovedu, mnogo je bitna komunikacija a i svakako imamo 2 dobra stopera od kojih je jedan debelo placen i sacekao je valjda sansu da pocne... Causis bi bio bombica samo ako uspeju da ga dovedu. Sto se tice ovog momka nadam se da je zamena za Srnica a ne za Radonjica.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 18.06.2018
22:23

500.000€ platiti i dati mu ugovor na 4 godine.