Zbog ovoga "grme" Pećinčani!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.05.2015.
10:19
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Pećinaca nalazi se pre ispadanjem nakon poraza od direktnog rivala u borbi za opstanak. Predstavnici Donjeg Srema veruju da je sudija Anđelovski "sahranio fudbal" i direktno uticao na to da Pećinčani ispadnu iz lige.

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Kada nema polemike oko toga da li su "večiti" oštećeni ili su im sudije pomogle na scenu stupaju oni "manji" klubovi koji traže svoje parče pravde pod fudbalskom kapom.

U senci Partizanove overe šampionske titule u sredu su odigrane još neke važne utakmice koje su sa sobom nosile ogromnu težinu. Takve su bile one su Subotici i Novom Sadu gde su "koplja ukrstili" direktni rivali u borbi za opstanak i plasman u Evropu.

Utakmica Vojvodina - Rad protekla je bez incidenata a Novosađani su rezultatom 2:0 eliminisali "Građevinare" iz dalje trke za plasman u evropske kvalifikacije a sebi ostavili mogućnost da do kraja šampionata zadrže prednost koju imaju u odnosu na Novi Pazar.

Sa druge strane, dešavanja na "Gradskom stadionu" u Subotici izazvala su mnogo bure pošto su predstavnici, stručni štab i fudbaleri gostujućeg tima bili ogorčeni načinom na koji je Spartaku omogućeno da dođe do trijumfa.

Čelnici Donjeg Srema poručili su da je sudija Novica Anđelovski "sahranio fudbal" nakon što je sa dva "sumnjivo dosuđena" jedanaesterca omogućio Spartaku da dođe do prekoreta i krucijalna tri boda u borbi za opstanak.

Snimak dešavanja sa jučerašnje utakmice pogledajte u prilogu a sami prosudite da li je Anđelovski oštetio Donji Srem prilikom dosuđenih jedanaesteraca. Donji Srem je najavio da će čitavu stvar isterati na čistac i otkriti kome je u interesu da klub ispadne iz Superlige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 14.05.2015
16:43

Smejurija...zna se čija je sklanjalica spartak i zato mora da ostane.

avatar
Ivana Zile
Thursday, 14.05.2015
14:07

Ovo je toliko ocigledno da ja mogu da vidim cak iz Amerike. Boze sacuvaj male ljude... Oduvek je bilo da velike ribe jedu male.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 14.05.2015
13:19

svima je u interesu da donji srem ispadne nemaju publiku to i nije neko veliko mesto da zasluzuje superligu imaju 20-30 stanovnika

avatar
Nikola Spasic
Thursday, 14.05.2015
12:36

kakvo sramotno sudjenje...bruka i sramota.bolje bi mu bilo da je svirao faul u napadu pri rezultatu 2-1 za spartak,niko se ne bi naljutio,srem ne bi izjednacio a ovako napravio je opsti cirkus i smejuriju...

avatar
Poznavalac
Thursday, 14.05.2015
10:51

Auu..jel celnik spartaka bese preds. FS Vojvodine ili zajednice superligasa?zajedno sa terzicem rade na smeni karadzica,a vidimo i zbog cega..kada se jednom spartaku sudi ovako mozemo samo zamisliti kako bi se sudilo zvezdi..po dva penala u proseku..udaljiti kriminalce i mesetare iz fudbala pa ovo je katastrofa,kako nije sramota sudiju..

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 14.05.2015
10:45

Drazi mi je Spartak, nego tamo neko selo Pecinci, ali oduvek sam bio za pravdu, i ovde nema ni govora o penalu cak bi cist zuti dao fudbaleru Spartaka jer simulira...

avatar
Komreolne
Thursday, 14.05.2015
10:30

Normalno Donji Srem je nepozeljna ekipa u jsl.I kad treba da se ispada , u njih se gleda.Spartak,oba Radnicka, Novi Pazar,Cukaricki,Vozdovac su ugurani u prvu ligu.Pre toga Sloboda, jer bi u suprotnom prvoligaski fudbal igrali seoski timovi Horgos,Badnjevac,Sevojno,Seljak, itd sto bi bilo i posteno jer ovi u ovim gradskim ozevljenim klubovima nastavljaju i dalje da kradu i unistavaju

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 14.05.2015
10:29

Prvi je postojao, tako napadac i treba da reaguje, ali drugi je presmesan.