Zbog čega Jović nije postao prvak sveta? Terza otkrio neverovatan razlog!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 20.06.2019.
18:08
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Godine mlade, godine lude...

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Čitava Srbije je bila ponosna na momke koji su u U20 konkurenciji osvojili Mundijal na Novom Zelandu.

Jedni od onih koji verovatno nikada neće moći da prežale što nisu bili deo ekipe, a trebalo je, jestu i tada fudbaleri Crvene zvezde Mihailo Ristić i Luka Jović.

Govorilo se te 2015. godine da je njihovo povlačenje iz ekipe zbog povrede bila odmazda Zvezdana Terzića prema Fudbalskom savezu Srbije, međutim generalni direktor "Crveno-belih" je otkrio o čemu je bilo reč.

"Bilo je priče Terza ne da Joviću i Ristiću da idu na SP. Oni nisu hteli da idu! Ristić je imao ozbiljan problem sa krajnicima i molio je da ostane da operiše jer je rekao da neće igrati. Luka isto tako. Ja sam obavio razgovor sa Veljkom Paunovićem. On mi je rekao 'Terza, u ovom momentu mi nisu prioritet da igraju'. Vodio bi ih ali neće igrati", kazao je Terzić, prenosi Telegraf, a potom i otkrio neverovatan razlog Luke Jovića.

"Paunović je već imao gotov tim. Znači neću da mi idu tamo mesec dana, a da ne igraju. Pritom, Ristić mora na operaciju, a Luka se zaljubio i neće da ide."

Godine mlade i lude, ali za sada se sve odvija kako treba za najskupljeg srpskog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 20.06.2019
18:38

Ovak Terzić je baš zanimljiv lik, da ne kažem kvaran k'o šupalj zub. Prodao je Luku Jovića za smešan novac, zašto, to samo on zna. I sada pravi negativnu klimu oko dečka da ispadne, eto nije moglo bolje. Prvo, našao mu zamenu bolju od njega za 250.000 EUR (lepo reče Grof Božović - ima takvih po našim pekarama), danas saznadosmo da nije išao na Novi Zeland jer se zaljubio, ni Paunović nije računao na njega (između redova, nizak udarac, dečko nije dovoljno dobar). Baš me zanima šta će nam sutra spremiti Terzić iz svoje kuhinje. Ali to neće promeniti činjenicu da je Luku Jovića prodao prejeftino i oštetio nadu Zvezdu.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 20.06.2019
18:19

Pa da, zasto da ucestvuju u pohodu na krov sveta kad ti mozes da ih prodas - sasvim logicno, nema sta.

avatar
cupavci
Thursday, 20.06.2019
18:14

Znaci zajebao si momke za medalju 😀