Završna reč - Luka se vraća u reprezentaciju?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.01.2019.
16:05
Izvor: Sportske.net

Stavove su izneli predsednik FSS, igrač i selektor. Završna reč trebalo bi da znači povratak Luke Milivojevića u državni tim.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nesuglasice na relaciji Mladen Krstajić - Luka Milivojević ostavile su reprezentaciju Srbije bez kapitena Kristal Palasa u Ligi nacija.

Kragujevčanin je sebi napravio problem komentarišući odluke selektora na Svetskom prvenstvu, ali u vreme praznika došlo vreme da se "zakopaju ratne sekire".

Pred Novu godinu čitali smo izjave prvog čoveka FSS Slaviše Kokeze koji je govorio o tome da Srbija nema luksuz da se odriče igrača kakav je Luka Milivojević, da bi se odmah zatim oglasili vezista Kristal Palasa i selektor "Orlova".

Na osnovu svega rečenog logično je očekivati da Luka Milivojević dobije poziv u državni tim za duele sa Nemačkom i Portugalom zakazane za drugu polovinu marta.

Kako nezvanično saznajemo, nikakvih nesuglasica više nema u reprezentaciji Srbije i da su sve izbrisane, da je atmosfera daleko bolja nego lane i da će igrači u daleko boljem raspoloženju čekati utakmice kvalifikacija.

Mladen Krstajić će spisak objaviti početkom marta, a tada ćemo znati hoće li "Orlovi" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo biti jači za odličnog vezistu.

Luka Milivojević ima 30 nastupa u dresu sa državnim grbom i jedan postignut gol. Poslednji put za "Orlove" je nastupio u drugom kolu grupne faze Mundijala u Rusiji kada ga je Mladen Krstajić izveo sa terena u duelu sa Švajcarskom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke