Završeni pregledi, oglasio se Filipović, ovo je epilog Boaćijevog starta!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.09.2020.
09:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zastrašujuću scenu videli smo u nedelju uveče na ''Marakani''...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je u šestom kolu Linglong Superlige Srbije savladala TSC sa 5:0, ali je meč ostao u senci preoštrog Boaćijevog starta na golmanu gostiju Nenadu Filipoviću pri rezultatu 1:0, tokom prvog poluvremena.

Otvorenim đonom je napadač Crvene zvezde uleteo ka Filipoviću, udario ga u predelu stomaka i grudi, pa je čuvar mreže TSC-a iste večeri morao na preglede u Urgentni centar. Za taj start Boaći je kažnjen - žutim kartonom.

Srećom, snimci su pokazali da je Filipović prošao bez preloma.

''Zadržan sam zbog snimanja i ispitivanja, Bogu hvala da nema preloma rebara, već imam samo kontuzije, podlive i hematome na mišićnom delu stomaka i grudi. Dobro sam prošao, kako je moglo da bude'', istakao je Filipović, a prenosi ''Žurnal''.

Verovatno znate, Filipović je brat Snežane Borjan, supruge golmana Crvene zvezde Milana Borjana.
-
baner

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SRB1
Tuesday, 01.09.2020
12:43

E a onda se cudite, sto je ovolika razlika u bodovima... Ovo je start za 3 god zatvora, a ne dobije ni crveni, i veliko pitanje bi bilo da li bi Zvezda uposte pobedila, izgubila ili izvukla nereseno sa igracem manje... Suma dobije crveni, to je ok, a Vojvodinin igrac za faul sa ledja koji je po svim pravilima zuti ne dobije nista, a to bi mu bio drugi zuti i utakmicu bi po svemu prikazanom do tada, Partizan priveo kraju sa 2-3 gola razlike.. I to je ta razlika, jer ovakvi slucajevi direktno resavaju prvenstva...
Plus na stranu to sto je i Milosevic mogao i ovakvu utakmicu da dobije, da je izvrsio izmene 5 do 10 min pre kraja i umesto Sadika ubacio bilo kojeg svezeg igraca da pomogne u odbrani. Sadik pred kraj nije imao vise ni mrvicu snage (a to se videlo iz aviona) i samo se vukao na sredini terena i nije ucestvovao skoro nikako u odbrani i cesto bi gubio lopte na sredini terena sto bi rezultovalo opasnim napadima Vose...

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 01.09.2020
10:12

Sram ga bilo, izlezavao se koda je dobio visestruke prelome, kad ono samo kontuzije, podlivi i hematomi