Završen još jedan posao, Partizan doveo napadača!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.01.2019.
16:27
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Bilo je reči, sada je i ispunjeno.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Novo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku biće Dejan Georgijević.

Fudbaler koji je sada član Ferencvaroša je dogovorio sve uslove sa Partizanom, klub iz Humske je utanačio detalje sa Mađarima i više prepreka nema da ovaj momak stigne u Beograd kao novo pojačanje Partizana, prenosi "Telegraf".

Georgijević stiže na pozajmicu, imaće crno-beli pravo otkupa na kraju sezone ukoliko ovaj 24-godišnji napadač zadovolji ukuse uprave i trenera.

Mirković je do danas računao samo na dvojicu fudbalera u napadu, to su Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić.

Ovaj fudbaler je bio posebno impresivan u Voždovcu pre godinu dana kada je tresao mreže u Super ligi Srbije, dok se u Ferencvarošu nije proslavio previše.

Uskoro očekujemo i od Partizana da potvrdi da je Beograđanin novo pojačanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Znajsha
Tuesday, 22.01.2019
01:42

Pojacanje za Teleoptik ili...

avatar
magister
Monday, 21.01.2019
22:41

Koliko sam ja video i Georgijevića, o kome se i te kako govorilo dok je bio dečak, ali i Kokira, koji ima svoje prednosti - ovaj drugi je veći potencijal. Neko će da pomisli da sam pobrkao lončiće, pa Kokir je neki krilni vezni, a Georgijević - tipičan centarfor (ne ni špic, nego centarfor!). Ali nisam. Kokir teško igra na većem prostoru, koliko sam video, a odlično se snalazi na manjem. Uz malo više treninga i vežbe, mogao bi to još da usavrši. Možda da pogleda snimke Moce Vukotića, koji nije imao ni visinu, ni brzinu ni skočnost... a nadavao se golova i šetao od desetke do devetke (u to vreme od isturene leve polutke do centarfora), ali su svi znali da je njegov - šesnaesterac. Takav, mislim, da bi mogao da postane Kokir, a kao levi spoljni, vezni, krilo - nema nikakve šanse u Partizanu. Georgijević - ima fizičke predispozicije, ima i igru glavom. I - to je to. Po meni - ne na nivou Partizana, ali ko zna. Možda se preporodi i postane sve ono o čemu se pre nekih 8 godina maštalo kad je on u pitanju.

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 22.01.2019
10:50

Slažem se sa komentarom,mislim da je u ovom momentu prednost Georgijevića iskustvo i 25 godina koliko ima i da kao neko ko je puno obećavao sada to i pokaže.Stalno se potencira u medijima "novo pojačanje",ta frazeologija je suvišna.Klubovi dovode igrače ,popunjavaju roster,kako ko može,ali za svakog reći da je pojačanje to je neozbiljno.Ako dovedeš nekog mladog taj će biti eventualno pojačanje,a ovi iskusniji,čije se mogućnosti znaju,koštaju mnogo da bi se reklo pojačanje.Opet to naše mnogo je smešno za inostrane klubove tako da, ako se potrefi i uklopi,može biti pojačanje,ali tek kada se to na terenu potvrdi.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 21.01.2019
21:15
avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 21.01.2019
20:41

Ma,dovedite prava pojačanja . Gomeš,naročito Nikolić su prosek za klub,Georgijević mi je nepoznat.Sada imate svoj stadion,uredite se već jednom pa Zvezda konačno da dobije pravog rivala.Samo tako i ona može biti jača.Ovako je neinteresantno.Jer nema pravog protivnika.

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 21.01.2019
19:20

Svuda pođi, svojoj kući dođi! DOBRODOŠAO DEKI!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 21.01.2019
18:50

Dobro nam dosao!

avatar
paok
Monday, 21.01.2019
18:31

Na osnovu cega pojačanje.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 21.01.2019
17:59

Srecno, Georgije...

avatar
UGASICE SE partizai
Monday, 21.01.2019
17:30

Ozbiljno planiraju naredne godine da napadnu drugu poziciju i trece kolo kvalifikacija za LE.