Zavalite se i uživajte - "Admiralbet" i "Arenasport" spremili sjajan program!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 25.10.2020.
00:07
Izvor: Sportske.net

Vrhunski fudbal, vrhunska košarka, specijalni gosti...

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

Kao i svakog vikenda, tako će ovoga na programima "Arenasporta" biti veliko uživanje za sve ljubitelje sporta, naravno, uz podršku "Admiralbeta".

Već od 2 sata posle ponoći, u nedelju ujutru, gledaćete finale MLB lige, igraju Dodžersi i Tampa Bej. Znamo svi da ima i među vama onih koji vole bejzbol, ovo je svakako poslastica koja se ne sme propustiti.

Specijalna emisija "Kao nekada" počinje u 10 časova i čitavog dana će se u studiju "Arenasporta" pojavljivati specijalni gosti koji će komentarisati događaje koji predstoje.

Prvi već u 11 časova, igraju košarkaški derbi Mega i Crvena zvezda mts, a već u 13 časova na programu je fudbalski multiprenos sa ovdašnjih prostora, koji će trajati sve do 17 časova kada ćemo ponovo gledati emisiju "Kao nekada". Sledi još jedan košarkaški derbi, Partizana i Cedevite Olimpije, videćemo da li će crno-beli možda preokrenuti sezonu nakon one pobede u Turskoj, pobeda protiv Ljubljančana bi daleko podigla samopouzdanje. Ta utakmmica počinje od 18, a dva sata kasnije počinje utakmmica Crvene zvezde i Javora u fudbalskoj Super ligi Srbije.

Baner

Italjansku ligu možete pratiti uglavnom na drugom kanalu Arenasporta, Kaljari - Krotone od 11:30, Benevento - Napoli od 14, Juventus - Verona od 19:45, a Fiorentinu i Udineze možete pratiti od 17 časova na trećem programu.

Izdvajamo još Lion-Monako, derbi francuskog šampionata, od 20 časova na trećem programu.

Uglavnom, "Admiralbet" i "Arenasport" su vam pripremili dosta zanimljivog sadržaja, gledaćemo fantastičan fudbal, bejzbol, košarku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke