Zatresao je prečku na "Marakani", a šta kaže posle utakmice?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.09.2018.
00:22
Izvor: Sportske.net

Italijanski reprezentativac Lorenco Insinje, bio je možda i najbliži postizanju pogotka večeras.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Crvena zvezda je u okviru prve runde grupne faze Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić" dočekala Napoli.

Meč je završen bez pobednika, ali i bez golova, a jednu od najvećih šansi na utakmici nije uspeo da u pogodak pretvori Lorenco Insinje.

Momak koji je karijeru i počeo u redovima ekipe sa "San Paola", žali za propuštenim prilikama, ali veruje da će bodovi doći već u narednim kolima.

"Odigrali smo dobar meč. Šteta je, jer smo mogli da pobedimo, imali smo šanse, ali nismo bili dovoljno odlučni i oštri da bi ih realizovali.

Nadam se da ćemo naučiti iz ovog primera, kako bi kući doneli bodove u narednih par rundi
", izjavio je Insinje.

Rekosmo, Insinje je bio jako blizu postizanja pogotka, još u prvom poluvremenu je nakon sjajnog udarca iz velike udaljenosti pošteno uzdrmao prečku.

"Pokušao sam, ali nisam imao sreće da uđe. Nije ovo bila laka utakmica za igranje, oni su bili agresivni i imali su entuzijazam svojih navijača iza sebe", dodao je italijanski reprezentativac.

Navijače posebno brine činjenica da su Napolitanci u poslednje tri utakmice u svim takmičenjima postigli samo jedan gol.

"Napredujemo i moramo da ostanemo smireni, jer ćemo ako budemo pratili trenera ostvariti velike stvari", zaključio je ofanzivac Napolija Lorenco Insinje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke