Zatišje oko Boaćija, velika gužva u Zvezdinom napadu! Hoće li biti nezadovoljnih?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.01.2018.
11:23
Izvor: Sportske.net

Obično se kaže da od viška ne boli glava, da li će tako biti i na Zvezdinom primeru ove zime?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda je jesenas odigrala nikad dužu polusezonu, ali i najuspešniju od početka devedesetih.

Izboren je plasman u evropsko proleće, a u sjajnom kolektivu koji je formirao trener Vladan Milojević do punog izražaja je došao napadački tandem Aleksandar Pešić - Ričmond Boaći, koji je nemilosrdno rešetao mreže, pre svega u Superligi, gde se Pešić zaustavio na 17, a Boaći na 15 postignutih golova.

Okončanjem prvog dela sezone počele su svakodnevne medijske spekulacije da će Boaći gotovo sigurno napustiti crveno-bele, da će Zvezda na njegovom transferu odlično zaraditi, pa je već angažovana i alternativa, El Fardu Ben iz Olimpijakosa.

I ne samo on, nego se i Milan Pavkov vratio sa pozajmice iz niškog Radničkog, i to kao drugi strelac lige sa 16 postignutih pogodaka tokom jeseni, pa se i on s pravom nada šansi na proleće u Zvezdinom dresu.

Takođe, tu je i talentovani omladinac Dejan Joveljić, koji je imao fenomenalan učinak u Omladinskoj ligi i pokazao da je odavno prerastao taj nivo takmičenja i da je vreme da mu se ukaže šansa i u prvom timu.

Dakle, Zvezda sada ima petoricu napadača koji se nadaju minutaži tokom proleća, a poslednjih dana su nekako utihnule priče o Boaćijevom transferu, pa se postavlja pitanje šta će se dogoditi ako napadač iz Gane ostane i na proleće u Zvezdi.

Drugi deo sezone biće znatno kraći nego jesenji, i to za čitava dva meseca. Igraće se manji broj mečeva nego jesenas, pa će biti i manje prilike za ''rotacije'' u napadačkim redovima, što opet navodi na pomisao da bi neko od pomenutih mogao da bude i nezadovoljan svojim statusom.

Zbog toga bi trebalo očekivati da neko iz ovog napadačkog kvinteta (Pavkov ili Joveljić?) ode negde na pozajmicu, ukoliko Boaći zaista ostane i tokom proleća.

Ipak, da sačekamo rasplet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Monday, 22.01.2018
17:31

ovo nije ni bitno kada je titula na prolece crno-bela!

avatar
Milan_89
Monday, 22.01.2018
16:27

Golmani Kahriman i Borjan, bekovi Rodic, Stojkovic, Hajdin i Gobeljic, stoperi Vujadin, Babic, Planic, sredina Jovicic, Milijas, Andrija Lukovic, Krsticic, krila Radonjic, Adzic, Srnic, Ben, napad Pesic, Mudrinski, Joveljic i Jevtovic... Ekipa od Zvezdasa koji su svesni sta je Crvena zvezda i svega jedan stranac, rasterecen budzet od ogromnih plata Kange, Donalda, Le taleka i Boacija

avatar
autokomanda011
Monday, 22.01.2018
14:46

Vratiti Pavkova da izvodi penale u Radničkom iz Niša i svim silama zadržati Boaćea, a Joveljića ili vratiti u omladince ili mu dati šansu, nikako pozajmnica..... Kangi i Le Taleku postaviti ultimatum i odrediti datum do kojeg se mora znati šta i kako, takodje Donalda zadržati svim silama.....

avatar
ddr16
Monday, 22.01.2018
13:21

moze da nas povadi prelazni rok u kini koji traje jos mesec i po dana,ne samo sto se boacija tice nego i kange,tesko ce njemu neko van kine dati milion po sezoni koliko trazi.steta bi bilo i da le talek ode na leto ako sad ima neku ponudu

avatar
Al(a)din
Monday, 22.01.2018
13:05

Miloje na slatkim mukama, resice on to nekako

avatar
Mangus
Monday, 22.01.2018
13:01

Joveljic nece dobiti priliku, osim u ponekoj kup utakmici i za ocekivati je da ode negde na pozajmicu gde ce skupljati iskustvo. Ben je bespotrebna kupovina, jer i bez njega su imali 3 napadaca, jedino da su prodali Boacija, ovako nista nisu postigli

avatar
Milan_89
Monday, 22.01.2018
16:27

I ne treba da se gura u vatru mlad je tako smo Luku Jovica upropastili

avatar
Al(a)din
Monday, 22.01.2018
12:36

Ben ce igrati desno krilo