Zašuštaće milioni u Humskoj, velikan sa juga sprema ponudu!

Autor: Darko Mitrović
petak 30.11.2018.
09:19
Izvor: Sportske.net

Od njegovog transfera se ove zime u Humskoj najviše očekuje.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Godinu na izmaku, talentovani štoper Partizana Svetozar Marković pamtiće kao godinu svoje pune fudbalske afirmacije u klubu iz Humske.

Bivši trener crno-belih Miroslav Đukić je od početka godine ukazivao sve veću minutažu ovom 18-godišnjem momku koji je opravdao ukazano poverenje, pa je i ove jeseni kod sadašnjeg šefa struke Zorana Mirkovića nezamenljiv u štoperskom tandemu sa iskusnim Špancem Markom Valijenteom.

Igre Svetozara Markovića pomno prate i skauti širom Evrope, pa bi već ove zime moglo da dođe do njegovog rastanka sa Partizanom.

Naravno, uslov za to je unosna ponuda koja se očekuje u Humskoj, nedavno se spekulisalo da uprava Partizana navodno neće ni da razgovara o sumi manjoj od 4.5 miliona evra, a interesovanja ima sa različitih strana Starog kontinenta.

S tim u vezi, ono što je danas izbilo u prvi plan jeste interesovanje atinskog Olimpijakosa, o čemu pišu pojedini grčki mediji.

Tamošnji portal ''gavros.gr'' navodi da Olimpijakos prati igre mladog Markovića, njihovi skauti su poodavno ''namirisali'' njegov potencijal, a popularni ''Sveta'' je, kako se navodi, na njih ostavio ''vrlo dobar utisak''.

Ipak, ono je ostalo nepoznato u celoj priči jeste informacija koliko je klub iz Pireja spreman da plati Partizanu na ime obeštećenja za Markovića i da li bi njihova ponuda bila prihvatljiva za crno-bele.

Prodaja Nikole Milenkovića Fiorentini pre godinu i po za 5.1 miliona evra nešto je što bi u Humskoj rado ponovili ove zime, ali sa Svetozarom Markovićem. Da li će Olimpijakos biti izdašan kao Fiorentina?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Friday, 30.11.2018
12:10

Nadam se da cemo dobiti Blekija broj 2, a da nam Bleki igra beka

avatar
Friday, 30.11.2018
12:01

Mali nije los,ali je daleko od Milenkovica.Nema visinu za vrhunskog stopera.Miletic bi sa Valienteom bio dobar par i Zvezda nam ne bi pobegla ovoliko.

avatar
Slobodan Dragojevic
Friday, 30.11.2018
11:58

Pristaće na onoliko koliko moraju,uvek neki pametnjaković pravi paralelu sa Dinamom.Oni nikada nisu bili u situaciji da prodaju da bi preživeli,pa mogu da čekaju pravu cenu.Sećam se kako je Bleki otišao na Kipar i pripreme,neko je u njega uložio vreme i strpljenje.Bio pogubljen u prvim utakmicama ali se isplatilo.Samo neka deca igraju,to je jedini put.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 30.11.2018
10:45

Ispod 8 ne bi smeli da pristanu. Milenkovicu za godinu dana cena porasla 12 puta

avatar
Stefan Lazović
Friday, 30.11.2018
11:45

Normalno, jer igra u ozbiljnoj ligi

avatar
Колатерална Штета
Friday, 30.11.2018
17:13

Normalno bi bilo da mu poraste cena 5, maksimum 6 puta, sto po meni i jeste toliko porasla, ali najveći je problem sto ga je nasa nesposobna uprava prodala za duplo nižu cenu od onoga što su realno mogli dobiti...

avatar
Zakarije Suraka
Friday, 30.11.2018
12:23

Gde ovog porediti sa Milenkovicem?Zapamti,milon i po i da vas Bog vidi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 30.11.2018
10:31

Kako Gavros javlja:-D