Zašto su Subotičani ljuti nakon istorijskog trijumfa?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.08.2018.
16:59
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Napravili su najveći uspeh u klupskoj istoriji ali posle gostovanja Sparti u Pragu postoji i određena doza nezadovoljstva.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Superligaš iz Subotice vratio se iz Praga sa štitom, pošto je uprkos porazu (2:1) obezbedio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

To je za subotički Spartak najveći uspeh u klupskoj istoriji, a oduševljenje nije krio ni predsednik Dragan Simović koji je svoje utiske podelio u razgovoru za portal "Mondo".

"Prezadovoljni smo, bilo je teško spustiti ekipu posle 2:0, ali nismo smeli previše da stegnemo igrače. Trener je sve to uspešno uradio i ostvarili smo stvarno veliki uspeh", rekao je Simović.

Prvi čovek Spartaka jeste oduševljen i prezadovoljan, ali u isto vreme i racionalan, pa posle svega ukazuje na neke propuste sa jučerašnje utakmice koji nisu smeli da se dogode.

"Prvo - sudija je bio Rumun, a Sparta u timu ima trojicu Rumuna i kapitena te reprezentacije. Imao je sporne odluke i odluke u njihovu koristyć, ali je dovoljno dobar da je umeo to da 'upakuje'", rekao je Simović i dodao,

"Drugo dok je Ćalasan ležao povređen na terenu, sa tribina su ga gađali flašicama, ali sudija to kao da nije primetio. I, treće - zašto nije ispražnjena tribina ili skroz prekinuta utakmica kada je došlo do incidenta i kada su huligani ušli na teren, već smo posle samo par minuta prekida nastavili igru?", taksativno je pobrojao propuste predsednik Spartaka.

Reklo bi se da je ovo i svojevrsna prozivka na račun organizatora utakmice, ali i na račun službenih lica UEFA koja su morala da uzmu u obzir šta se sve dešavalo.

Povređeni Nemanja Ćalasan završio je u bolnici zbog potresa mozga i nije sigurno da li će biti spreman za prvu utakmicu sa Brendbijem u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 03.08.2018
22:56

Добро био је великодушан и када је показао на белу тачку.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 03.08.2018
22:38

Što u Bg? Što ne u NS?

avatar
Marko HM
Friday, 03.08.2018
17:05

U pravu je čovek.

avatar
Čeki
Friday, 03.08.2018
22:45

Ali videcemo koliko ce ovo biti efektivno. Svi znamo sta UEFA radi nasim klubovima, cak i kad nismo krivi.