Zašto se Zvezda odriče Lazića?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
19:51
Izvor: Sportske.net

U fudbalskom klubu Crvena zvezda u petak je neočekivano pokrenuto pitanje nesuglasica na relaciji Darko Lazić - neimenovani čelnici. Mladi defanzivac tvrdi da se samo čekalo da pogreši a trener Nenad Lalatović odbija da komentariše njegov trenutni status.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poraz koji je Crvena zvezda doživela na utakmici 21. kola Jelen Superlige sa Novim Pazarom verovatno će se pokazati kao presudan za gubitak titule a jedan od igrača posebno će pamtiti meč u gradu na Jošanici.

U pitanju je defanzivac crveno-belih Darko Lazić koji je pogrešio kod oba gola domaćih zbog čega je momentalno izgubio mesto u timu ali i na klupi.

Momak rođen u Smederevskoj Palanci u petak je otvorio dušu i priznao da se samo čekalo da pogreši kako bi bio odstranjen iz ekipe.

"Nije iznenađenje što me nema u ekipi. Čekao se prvi kiks od početka sezone, kako bih bio sklonjen! Žao mi je što se takve stvari dešavaju u velikom klubu kao što je Crvena zvezda, nadam se da će se promeniti" rekao je Lazić.

Mladi štoper dodao je da nema dobar odnos sa čelnicima kluba i da ne spada među fudbalere koji se svakodnevno čuju telefonom sa vodećim ljudima Crvene zvezde.

Na takve izjave u petak je reagovao i Nenad Lalatović istakavši da veruje u kvalitete Darka Lazića ali da će zbog izrečenog klub verovatno reagovati i preduzeti određene mere.

"Lazić je sjajan igrač, i stojim iza toga. Ne bih mu dao šansu i ne bih verovao u njega da smatram da nije dobar igrač. Ne volim kada igrači daju takve izjave po novinama, ali to je sada na klubu da vidi šta i kako dalje" istakao je Lalatović.

Jasno je da će posle ovakvih istupa u medijima Darko Lazić definitivno postati "persona non grata" u Crvenoj zvezdi baš kao što je to bio slučaj sa Nikolom Mijailovićem koji je takođe komentarisao rad čelnika šampiona Srbije.

Imajući u vidu da se sezona bliži kraju a da Lazić ima još godinu dana ugovora sa Zvezdom vrlo verovatno će na leto biti prodat čime bi problem bio rešen na najbezbolniji način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 11.05.2015
16:45

Zasto nije ovako pricao kad je bio starter. Tad bi mu verovao.

avatar
i.sarajevo
Sunday, 10.05.2015
20:01

najbolje da igrac odredjuje kad ce igrati, to je sport kiksnes nisi u formi ili nesto drugo drugi odigra ok i cekaj kad ces dobiti sansu to je surovost danasnjeg sporta

avatar
Zoran GGMU CG
Saturday, 09.05.2015
14:08

ide u gent da igra ligu smapona,to jest da posmatra kolege sa klupe kao i uros vitas:D

avatar
mmmm
Saturday, 09.05.2015
14:00

E nemojte da zezate, Lazic je dobar igrac i dobar momak, treba mu oprostiti , ne moze se o igracu suditi po jednoj utakmici. Na kraju, on je jedan od retkih za koga postoji interesovanje iz Evrope.

avatar
milisavr
Friday, 08.05.2015
20:52

Sramotno je šta Terzic radi igračima koji neće da se povinuju njegovoj volji, tj koji odbijaju da ih proda kad on hoce, gde hoće i za koliko hoće.