Zašto Partizan kasni sa velikim transferima?

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2019.
16:44
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana je to objasnio na jučerašnjoj promociji prvih novajlija.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Crno-beli su na početku priprema za novu sezonu jači za Aleksandra Lutovca, Dominika Dingu, Perišu Pešukića i Igora Vujačića, ali se najspektakularniji transferi, u oba smera, tek očekuju.

Navijači su do sada očekivali i nešto od tih velikih najava, poput transfera Strahinje Pavlovića u Juventus, eventualnog povratka Leonarda, ali će se na to još sačekati.

''Tako je u fudbalu, ne možete predvideti sve. Malo je nezgodan period po nas u Srbiji, jer mi počinjemo mnogo ranije nego u Evropi, gde se sve dešava malo kasnije nego kod nas.

Mi moramo pre početka kvalifikacija za LE da formiramo tim. Dešavaju se situacije da tokom prelaznog roka nema ništa, pa se sve desi odjednom. Možda tako bude i u narednih 15 dana, ali za sada to ne mogu da predvidim'', objašnjava trener Partizana Savo Milošević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Sunday, 16.06.2019
09:16

A što ne pravimo tim na zimu kad već igramo pre i u tiku letnjeg prelaznog perioda. Onda hladno sačekaš leto i ako se poklopi neko ekstra pojačanje...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.06.2019
18:27

Vidi Savo, da Uprava radi posao kako treba sada bi već bio obezbeđen budžet kluba za celu narednu sezonu u šta ulazi i budžet za transfere odnosno plate igrača koji bi došli samo za platu. Pošto oni nisu sposobni za to jer su im neki drugi interesi preči od Partizanovih Partizan mora prvo da proda da bi kupio ili da uđe u evropsko takmičenje da bi doveo prava pojačanja koja koštaju.

avatar
Nedeljko Panic
Sunday, 16.06.2019
07:49

Dabi doveli slobodne igrace koji nekostaju.
Novac od evrope bi strpali u svoje sjepove. ,,vecinu"