Zašto Mitar nije igrao protiv Liverpula? Stojke ima zanimljiv odgovor!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.10.2017.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Očekivalo se da će napadač Njukasla i našeg nacionalnog tima zaigrati proteklog vikenda protiv ''Redsa'', ali se to nije dogodilo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je posle prethodnog nastupa za ''Orlove'' u Irskoj bio pod suspenzijom u Premijer ligi od tri meča neigranja. Ona je istekla prošle nedelje i mnogi su verovali da ćemo popularnog Mitra gledati u duelu sa Liverpulom proteklog vikenda.

Međutim, trener Rafa Benitez nije ni uvrstio u konkurenciju za sastav tima našeg reprezentativnog napadača, pa se njegovo odsustvo sa terena neplanirano odužilo.

Naravno, srpske novinare je ovih dana zanimalo zbog čega Mitrović nije dobio priliku da zaigra protiv Liverpula, a odgovor su dobili juče.

Ali, ne od Mitrovića, nego od golmana Partizana i naše reprezentacije Vladimira Stojkovića.

''Imao je malih problema, Mitar je bio malo nestašan''
, našalio se Stojković, a prenosi ''Žurnal''.

Ipak, ubrzo je Mitrović objasnio o čemu se radi.

''Tri utakmice sam bio kažnjen, ekipa za to vreme nije igrala loše, pa je trener odlučio da ne igram'', istakao je Mitrović.

Ipak, ono što je najvažnije, on je potpuno spreman i silno motivisan za utakmicu u Beču protiv Austrije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Burazer
Thursday, 05.10.2017
16:39

Kakva je nepravda ucinjena nad drugim igracima koji ne dobijaju sansu pored Mitrovica u reprezentaciji. On nije nikakva zrtva. A spreman je jedino za sedenje na klupi.

avatar
magister
Thursday, 05.10.2017
14:45

Mitrović mora dobro da razmisli o svom ponašanju. Sjajno je što je uvek motivisan za igru i što igra sa puno strasti, ali mora da nauči da ne ide pogibeljno, da ne gura lakat u glavu, a jeste ga gurnuo. I Antonov je pre neki dan protiv Čukaričkog uradio isto i prošao bez kazne. A kod nas ne postoji naknadna sankcija, što je isto glupo, jer normalno je da sudija ne može sve da vidi, a da igrači budu kažnjeni kad se uoči njihovo nesportsko ili pregrubo ponašanje. Baloteli je upropastio svoju karijeru iako je mislio da je interesantan sa svojim ispadima. Pred Mitrovićem je vreme i nadam se da će biti sjajan igrač. Ali, mora da strast svede u veštinu, da pritiska, napada, uklizava, ali u granicama dozvoljenog... I da uvek popravlja sve segmente igre... Možeš Mitre, i bićeš super star.

avatar
Dragan Mrdakovic
Thursday, 05.10.2017
10:37

Možda je to vama i Stojkoviću smešno, meni nije. Čovek je zaslužio da igra i čini mu se nepravda. Sigurno mu nije lahko. Jedina mu je satisfakcija da igra u našoj reprezentaciji kao starter i to radi jako dobro. Ja kao Zvezdaš dajem podršku Mitroviću. Možda bi bilo najbolje da ode u Italiju. Ta liga mu sigurno leži.