Zašto još nema nijednog potpisa u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.06.2019.
18:17
Izvor: Sportske.net

Izgledalo je da je bar jedan siguran u samom početku, potom još dva, ali se i dalje ništa zvanično ne dešava.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mnogo se u Partizanu očekuje od aktuelnog prelaznog roka, cilj je podići kvalitet tima pred novi izlazak na evropsku scenu, i prethodnih dana su na tu temu govorili i trener Savo Milošević i generalni direktor Miloš Vazura.

Pripreme Partizana počinju 13. juna, dakle za osam dana, a Milošević je nagovestio da do tada možda neće biti obavljeni svi planirani poslovi. Ipak, očekivalo se da bi do sada bar nešto moglo da bude definitivno završeno.

Pre svega, kada je u pitanju nastavak saradnje sa štoperom Bojanom Ostojićem, o čemu je bilo reči odmah posle Partizanovog trijumfa u finalu Kupa, a onda je usledilo zatišje najverovatnije jer su fudbaleri na odmoru, ali imajući u vidu stav trenera Miloševića, do prozivke će Ostojić verovatno staviti potpis na novi ugovor.

Drugi transfer koji se kao gotova stvar najavljivao u medijima jeste prelazak krilnog napadača Aleksandra Lutovca koji je izbog spora sa upravom Rada propustio čitavo proleće i čeka ishod arbitraže da bi se preselio u Humsku.

U odbrani bi pojačanje trebalo da bude Dominik Dinga, koji u Humsku stiže na jednogodišnju pozajmicu, ali kako ''Žurnal'' navodi, čelnici dva kluba pregovaraju i o uslovima za eventualni otkup njegovog ugovora, kao i o procentima od neke naredne prodaje. Dakle, ni to još uvek nije završeno.

I konačno, ono što je odjeknulo kao ''bomba'' jeste novi pokušaj crno-belih da u svoje redove vrate Brazilca Leonarda.

Tek to neće ići lako, pre svega zbog njegovog ugovora sa Al Vahdom i finansijskih uslova na koje je tamo navikao, ali izgleda da je i tamo počeo problematično da se ponaša u želji da promeni sredinu, pa je u finišu sezone otputovao na odmor u Brazil i u par posldnjih utakmica nije bio u sastavu Al Vahde.

U Partizanu su imali dosta muke da obuzdaju njegov nepredvidivi temperament i veliko je pitanje kako sprečiti da se tako nešto ne ponovo u slučaju njegovog povratka.

Da zaključimo, još uvek se čeka da neko ''povuče nogu'' kada su u pitanju potpisi u Humskoj, a onda bi oni trebalo da uslede u seriji. Pomenuta imena su samo deo potencijalnih pojačanja, jer će sigurno biti i odlazaka iz aktuelnog sastava.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Wednesday, 05.06.2019
20:38

Ceka se da sns uprava dodatno unisti klub dok drzava upumpa novih 40 mil eura u Crve u

avatar
magister
Wednesday, 05.06.2019
20:18

Da vidimo koje ponude zaista postoje i koliko će se novca obezbediti. Pretpostavljam da je Bojan Ostojić - siguran, a verovatno su i Lutovac i Dinga blizu (ne znam puno o ovom poslednjem). Partizan osim do sada objavljenog mora da stvori i mesta i sredstva pre svega za pozicije kreatora igre, dva centarfora, polušpica, a u zavisnosti od odlazaka da ojača još neke pozicije, među njima i desnog beka.

avatar
Osijek 51
Wednesday, 05.06.2019
19:54

Nastavice se tradicija svakog prelaznog roka, mucenje, natezanje, zamajavanje, pocece prvenstvo i kvalifikacije, a mi jos necemo imati formiran tim. Toliko o odgovornosti i ozbiljnosti ove uprave.

avatar
noname
Wednesday, 05.06.2019
19:07

leonardo je prica za paljenje mase.

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 05.06.2019
18:46

Svaka čast Leonardu ali daleko mu lepa kuća.Gde god je bio pravio je probleme,zaboravlja se kako je uopšte došao u Partizan,bio van fudbala jer je svojevoljno napustio klub i zbrisao u Brazil.To je i sada uradio a da ne pominjem da se na pripremama pojavljivao samo kada je hteo.Potpisati samo one koji će da ginu za svaku loptu i Partizan pa makar bili i lošiji kvalitetom od tipova kao Suma i Leonardo.Suma je jednostavno uzeo novac i rešio da zabušava.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 05.06.2019
18:37

STOPER, VEZNJAK, DESNI BEK, CENTARFOR I KRILO!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 05.06.2019
20:23

Prioritet bi trebali da budu napadači i levi bek. Imamo kvalitetnog desnog beka, ali levog nemamo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
14:49

Jedan Emeghara bi sada jako dobro dosao kao neko ko moze da igra na oba beka:-) Ili bar jedan Bandalovski na sezonu ili dve jer zelim i Sehovic da uskoro eksplodira, a ne da i on ode...