Zašto je Vojvodina doživela debakl u Slovačkoj?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.07.2014.
12:58
Izvor: Sportske.net, Sport

Trener Vojvodine je pokušao da odgovori na ovo pitanje, a iz njegovog izlaganja jednostavno se može zaključiti da je Trenčin - mnogo bolji, bez obzira na neke druge okolnosti.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Priželjkivali smo da bi Vojvodina mogla da ponovi nešto od prošlogodišnjeg repertoara na evropskoj sceni, ali je posle 0-4 u Slovačkoj jasno da se ovogodišnji evropski put ''Lala'' završio praktično čim je i počeo.

Utisci su se slegli, Vojvodina je bila potpuno nemoćna, pa iako se revanš igra na ''Karađorđu'', Novosađani nemaju nikakvih realnih šansi za prolaz u narednu rundu takmilčenja.

Dva dana posle, trener Vojvodine Zoran Marić ovako objašnjava težak poraz njegovog tima.

''Očigledna je bila i razlika u brzini i snazi, što se može prihvatiti kao činjenica da su oni formirana ekipa, a mi tek pravimo tim i na terenu imamo igrače 19-20 godina. Nismo uspeli da se odupremo na taj nivo igre koji su nam domaćini nametnuli. Možda je razlog bio i dug put, ali po tom pitanju nema opravdanja'', izjavio je Marić, a prenose ''Novosti''.

Opravdanja nema ni za potez Marka Živkovića, koji je zaradio crveni karton i neće ga biti u revanšu.


''Njegov potez je za osudu! Nije dete i zna da to ne prolazi. Lopta je bila van igre i usledilo je nesportsko udaranje protivnika. Skupo će nas to koštati
'', zaključuje Marić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke