Zašto je Le Talek otišao sa priprema ranije?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.01.2018.
16:06
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Dan pre povratka Crvene zvezde sa prvog dela priprema na Kipru, Le Talek je dobio slobodno. Zašto?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Damijan Le Talek, fudbaler Crvene zvezde koji ima ugovor do kraja ove sezone, još uvek nije produžio ugovor sa našim vicešampionom, a izgleda da se to neće desiti.

Pominjao se i njegov eventualni odlazak u ovom prelaznom roku, a dodatno je probudio sumnju njegov raniji odlazak sa prvog dela priprema koje su još uvek u toku na Kipru u bazi Pafos.

On je na svom Instagram storiju objavio fotografiju uz poruku "ćao, ćao".

Radi se o tome da je on dobio dozvolu od trenera Vladana Milojevića da ode ranije sa priprema do Moskve, kako bi obišao svoju porodicu. Crvena zvezda ima slobodan dan u ponedeljak, tek u utorak nastavlja pripreme za prolećni deo sezone, a u petak se ekipa seli u Antaliju.

"Mondo" prenosi i izjavu iz kluba iz Ljutice Bogdana gde im je nagovešteno da će Le Talek definitivno ostati u Zvezdi do kraja ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 20.01.2018
18:34

Dosta bre vise ovih detinjastih komentara narocito vas grobara, te PSG te Celzi, pa eto vidim da iz Partizana svi idu u Real, Barsu itd. Idi aman u svojim tamo vestima, Le Talek mislim da je igrao korktno ove sezone, nazalost nemamo boljeg, e sad da li bi bilo bolje da smo ga prodali ja ne znam, ali imamo mi struku koja uliva poverenje i mi mozemo samo da uzivamo i mirno pratimo razvoj situaciju u nasem Klubu. Pozdrav svim Zvezdasima i srecno Omicu u nastvaku sezone.

avatar
Goran_Ilic
Saturday, 20.01.2018
18:18

Molim boga da ne ode,kad se setim samo nasih visegodisnjih odbrambenih lutanja pozli mi od edsonovog dede pa i pre i posle,taman smo sastavili odbranu koja valja i uopste mi se ne mili da je raskantavamo,Terza DIZI BUDZET ZA PLATE inace cemo do groba biti razvojni klub .Hvala

avatar
Saturday, 20.01.2018
17:09

PSG i Celzi su se nadmetali u ponudama za stub najbolje odbrane na svetu i posto FIFA fer plej ne dozvoljava vecu ponudu od 200m evra, Le Talek je ostao u Zvezdi