Zašto je Kafu bio prekobrojan protiv Napolija? Mrkela dao odgovor

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.09.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Njegov dolazak se željno iščekivao ovog leta, trebalo je da bude možda i najveće pojačanje crveno-belih u minulom prelaznom roku ali...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle prvog pogotka koji je proteklog vikenda postigao u dresu Crvene zvezde, očekivalo se da Kafu bude u startnoj postavi i protiv Napolija, ili eventualno na klupi za rezerve, ali umesto toga, za Brazilca nije bilo mesta ni među 18 igrača koji su konkurisali za ovaj meč.

Zvezda je i bez njega ostvarila dobar rezultat, osvojila je prvi bod u Ligi šampiona, ali ipak je ostalo nejasno zbog čegajednog od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta nije bilo među akterima premijere u Ligi šampiona.

Kratak (i jasan) odgovor na ovo pitanje dao je u izjavi za ''Žurnal'' sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

''Taktička odluka trenera Milojevića'', istakao je Mrkela.

Kada je sama utakmica u pitanju, Mrkela smatra da je Zvezda mogla i bolje da prođe, ali i da će igrati sve bolje kako takmičenje bude odmicalo.

''Odigrali smo korektno, mogli smo da kaznimo neke njihove greške, ali dobro... Nama je potrebno da se adaptiramo na ovo takmičenje, bićemo sve bolje kako vreme bude prolazilo. Imamo kapacitet za bolje partije'', zaključio je Mrkela, koji sada najavljuje agresivnu Zvezdu za vikend protiv Partizana u Humskoj, kao i trijumf crveno-belih protiv najvećeg rivala.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 20.09.2018
13:42

Zvezdi slede 2 najteža gostovanja i ako uspeju u ta 2 gostovanja da ne prime ukupno više od 5-6 golova, to će biti uspeh, realno gledano

avatar
riquelme
Thursday, 20.09.2018
12:53

Odgovor je verovatno tacan. Ali treba biti i objektivan, nije trenutno u onom naletu iz Ludogoreca da bi napravio pometnju. Igracima skace cena na ovakvim utakmicama i ako obratite paznju u 18 nije bio niko ko nema stalan ugovor sa Zvezdom. A i svakako su Marin bolji a Ben u najmanju ruku u boljoj formi. Malo mi je zao Melega a pogotovo Srnica i Milica dobri igraci ali realno je da trenutno ima boljih. Svaka cast Zvezdi, ali ponajvise Milojevicu. Prevazisao je Stanojevica iz Partizana i ako je ovaj tresao 6 godina na cemu respekt. Ali po mom skromnom misljenju odavno ovakav trener, celokupno gledano nije radio u Srbiji.

avatar
Don Silvio
Thursday, 20.09.2018
12:36

Milojevic je sam izjavio da je Kafu odlican igrac ali da je dosao fizicki nespreman kad uz to dodas defanzivnu taktiku, sve bude jasno. Mada bi ja na bunker u spic stavio Pavkova i Kafua, kad izbijes loptu da Pavkov proba da je preglava i gurne u neki prostor koji bi iskoristio Kafu. Al to je moje skromno misljenje...

avatar
Doktor Trax
Thursday, 20.09.2018
11:32

Ja nzm sta nije jasno ljudima.Objasnicu vam kao laik teski.Miloje izveo ljude koji ce vise gristi defanzivno napred ako se sta uradi.Da smo primili go usli bi Cafu i Ebe jer se ne bi imalo smisla braniti vise.

avatar
Αχιλλεάς
Thursday, 20.09.2018
12:10

Cafu nije ni bio u protokolu, tako da ne bi usao

avatar
Mića86
Thursday, 20.09.2018
12:41

Kafu ne bi mogao da uđe jer ga nije bilo ni na klupi!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 20.09.2018
11:19

Milojevic najbolje zna zbog cega Kafu nije bio u planu protiv Napolija i tu ne treba otvarati pricu. Covek jos nije na zeljenom nivou i ne daje dovoljno ni u nasem prvenstvu pa ne vidim kako da igra Ligu Sampiona.

avatar
Thursday, 20.09.2018
11:06

...pa normalan odgovor je covek dao. Jos jedna odluka trenera Milojevica koja se pokazala kao ispravna, jer je Zvezda uzela 1 bod I zaradila dodatnih 900,000 eur I to je to!