Zašto je Božinov za vikend ostao van protokola?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
10:33
Izvor: Sportske.net

Bugarski internacionalac Valeri Božinov preskočio je poslednje dve utakmice Partizana što je navijače nateralo da se zapitaju da li je sa prošlosezonskim najboljim strelcem sve u redu.

Beta/Miloš Miškov/Ev
Beta/Miloš Miškov/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije za vikend je gostovao Metalcu u Gornjem Milanovcu a mnogi navijači su primetili da je trener Marko Nikolić drugu utakmicu za redom van protokola ostavio Valerija Božinova.

Odluka da Gregor Balažic, Marko Jevtović, Nemanja Mihajlović i Valeri Božinov ostanu van protokola za Kup susret sa Napretkom bila je logična, ali se od pometute četvorice samo Bugarin nije našao u konkurenciji za duel sa Metalcem.

Razlog za odsustvo Valerija Božinova leži u činjenici da je Bugarin tri dana pre gostovanja Metalcu osetio bol u listu zbog čega je stručni štab odlučio da ga pošetdi napora i eventualne teže povrede.

Bugarski internacionalac je poslednji meč u crno-belom dresu odigrao pre deset dana kada je bio u startnoj postavi za duel sa Crvenom zvezdom u Humskoj.

Dobra vest je da bi Božinov trebalo da bude u kombinaciji za duel sa lučanskom Mladosti koja u nedelju od 19 časova gostuje Partizanu u okviru 11. kola Superlige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke