Zasedao Zvezdin UO - "Izvanredna dostignuća, zahvalnost zvezdašima"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.12.2017.
18:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dan nakon 156. "večitog" derbija na stadionu "Rajko Mitić" održana je sednica Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion Srbije u sredu je remijem sa Partizanom kompletirao više nego uspešnu polusezonu u kojoj je pored sjajnih rezultata na domaćoj sceni ostvaren podvig u Evropi.

Dan nakon 156. "večitog" derbija koji je u sredu odigran u okviru 22. kola Super lige Srbije, na stadionu "Rajko Mitić" održana je sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

Na zvaničnom sajtu vicešampiona Srbije navodi se da je Upravni odbor zasedao u kompletnom sastavu i da su glavne teme o kojima se govorilo bile vezane za učinak ekipe, stručnog štaba i rukovostva u jesenjem delu sezone.

"Upravni odbor je odao priznanje igračima, stručnom štabu i menadžmentu kluba na izvanrednim dostignućima u domaćim, ali naročito međunarodnim okvirima i vraćanju kluba na mesto koje mu pripada", stoji na sajtu Crvene zvezde.

Crveno-beli su u jesenjem delu sezone uspeli da se izvoje na čelu tabele u domaćem šampionatu, dok su u Ligi Evrope ispisali istoriju time što su dogurali do eliminacione faze takmičenja kao klub koji je startovao od prvog kola kvalifikacija.

Osim rezultatskih, tokom jeseni su ostvareni uspesi na planu popravljanja infrastrukture i uslova u kojima rade mlađe kategorije FK Crvena zvezda.

"Operativni deo kluba uradio je mnogo pozitivnih stavri na finasijskoj stabilizaciji i infrastrukturi kluba, odnosno stadiona što je naročito važno za budućnost Crvene zvezde u svakom smislu", dodaje se na Zvezdinom sajtu.

Članovi Upravnog odbora FK Crvena zvezda konstatovali su na današnjem zasedanju da zvezdašima koji su nesebično podržavali klub treba izraziti zahvalnost što je i učinjeno putem zvaničnog sajta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke