Zapelo oko Drinčića?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.09.2014.
10:40
Izvor: Sportske.net

Poslednjih nedelja su se mogle čuti oprečne informacije u vezi sa transferom Nikole Drinčića u Makabi iz Haife. Hoće li se ubrzo pronaći rešenje?

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Nikola Drinčić je jedan od istaknutijih fudbalera Partizana u dosadašnjem toku sezone, ogromno interesovanje za njega stiglo je iz Izraela, želi ga bivši trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Izraelski mediji su pre desetak dana javili da je posao gotov, demanti je vrlo brzo stigao od agenta i samog igrača, ali je do preokreta došlo nakon uspeha u Bakuu.

Tada je Drinčić otvoreno rekao da je to poslednja utakmica u dresu Partizana, Izraelci su uporni.

Ipak, današnji Sport izveštava da je upornost i vrlina Partizanove uprave, koja još uvek nije dala odobrenje za realizaciju transfera. Naime, pomenuti izvor tvrdi da je problem obeštećenje glavna stavka mimoilaženja u ovom trenutku.

O Drinčiću je komentar dao i šef struke crno-belog tima, nakon jučerašnje pobede nad Radom.

„Drinčić je u ovom trenutku igrač Partizana. On je važan igrač ovog tima i mogu samo da se nadam da će sa nama biti i ubuduće. Takav karakter, takav borac – to je zlata vredno za ovaj tim.“, rekao je Marko Nikolić uz podsećanje da prelazni rok traje do ponoći.

Upravo vas i mi podsećamo da sve najnovije transfer aktivnosti, promene iz minuta u minut, možete pratiti na našim stranama i to OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke