Zapamtite ovo ime, Lalatović našao neočekivanu zamenu za Matića!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.02.2020.
11:10
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Zašto kupovati, kada Vojvodina ima svog novog bisera?

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Posle dugih razgovora trenera Nenada Lalatovića sa prvim čovekom Vojvodine Vojislavom Gajićem, u Vojvodini su doneli odluku u vezi novog napadača koji će u prvom timu naslediti iskusnog Bojana Matića, novog fudbalera Partizana.

To je 17-godišnji Vukašin Bogdanović, čiji je veliki potencijal prepoznao Lalatović i odlučio da ga priključi prvom timu.

U izjavi za klupski sajt, Lalatović je predstavio javnosti ovog momka, ali i podsetio da je i u prethodnom periodu imao nekoliko uspešnih procena kvaliteta mladih igrača koje je priključivao seniorskom timu.

''Do upražnjenog mesta u špicu našeg napada je došlo zbog toga što je Matić izrazio veliku želju da napusti Vojvodinu i pređe u Partizan, te ga je bilo jako teško zadržati.

Bogdanović ima samo 17 godina i član je naših reprezentativnih selekcija, a ja sam i ranije bio poznat kao trener koji je igračima u tim godinama davao šansu da zaigraju za prvi tim. Primera radi, kod mene je Nešković debitovao za prvi tim sa samo 16 godina, a Topić je ove godine zaigrao i eksplodirao sa 18, pa ga traže mnogi evropski klubovi.

Verujemo da će i Bogdanović uspeti da skrene pažnju na sebe, a predsednik Vojislav Gajić i ja smo se složili da je pružanje prilike igračima iz naše omladinske škole svakako prioritet kluba u budućnosti, što sve njih treba da ohrabri i podstakne ih da još više rade, jer će tako pre dobiti šansu u prvom timu'', izjavio je Lalatović.

Naravno, neće sav teret u napadu pasti na pleća ovog mladog momka, Vojvodina u svojim redovima ima i iskusne Nemanju Čovića i Momčila Mrkaića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke