Zanimljiv predlog - Savo u fotelji, miljenik "grobara" na klupi Partizana?

  • Autor: Ivan Cvetković

  • 05. decembar 2019.

  • 17:25

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Šta mislite o ovakvom rešenju?

Zanimljiv predlog - Savo u fotelji, miljenik
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
Nakon poraza od Napretka ponovo se govori o sudbini trenera Partizana Sava Miloševića.

Ipak, uprava je stala na stranu legendarnog fudbalera i uverila javnost da je njegov status u Humskoj siguran.

Novinar TV Partizan Željko Pantić izneo je jedan zanimljiv predlog na svom Instagram nalogu gde je napisao da bi pravo rešenje za klub bilo da Savo Milošević ostane kao sportski direktor, a da trenersku palicu preuzme nekadašnji trener "crno-belih" Marko Nikolić.

"Savu niko neće da otera, niti to ikome pada na pamet. Ako on sam proceni da ne može više da bude trener Partizana, jedino logično rešenje je da Savo bude postavljen za sportskog direktora i da novi trener bude Marko Nikolić… Ako Savo proceni da može dalje kao trener, apsolutna podrška svih u klubu se podrazumeva, para ima za pojačanja i može da se gura još bolje na proleće i sprema na miru tim za evropske kvalifikacije, poslednje po starom formatu", istakao je Pantić.

Marko Nikolić je u dva navrata vodio Partizan, prvi put od 2013. do 2015. godine, a potom i u sezoni 2016/17, kada je sa "crno-belima" osvojio duplu krunu iako je Zvezda imala veliku prednost na tabeli.

On je nedavno napustio Videoton i slobodan je u izboru novog tima, ali se do sada nije oglašavao na tu temu.

View this post on Instagram

Savu niko neće da otera, niti to ikome pada na pamet, ako on sam proceni da ne može više da bude trener Partizana, jedino logično rešenje je da Savo bude postavljen za sportskog direktora i da novi trener bude Marko Nikolić... Ako Savo proceni da može dalje kao trener, apsolutna podrška svih u klubu se podrazumeva, para ima za pojačanja i može da se gura još bolje na proleće i sprema na miru tim za evropske kvalifikacije, poslednje po starom formatu, osnov ovog tima jako je dobar, najbolji u zemlji ubedljivo, a klupa deluje problematično na nekim pozicijama, posebno desni bek, mesecima pričam, sada se vidi, pa možda to bolje rešiti, dovesti još par igrača ozbiljnih i biće sve bolje... Ali šta god da bude, Savo iz Partizana da ide ne može, to nikako ne sme da se dozvoli, suviše toga klub je dobio njegovim dolaskom da bi zbog par nesrećnih utakmica mi to sve sada prosuli i opet počeli od nule...

A post shared by Željko Pantić (@zeljko_pantic) on

  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari