Žandera preplavile emocije pred Bajern - Ko ga je sputavao i omalovažavao?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2019.
15:03
Izvor: Sportske.net

Najvažnije je da je na kraju uspeo da ostvari svoj san.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedno od Zvezdinih pojačanja ovog leta je i brazilski levi bek Žander Santana, koji bi zbog povrede Milana Rodića večeras možda mogao da bude i u startnoj postavi, i to protiv Bajerna u prvom kolu Lige šampiona.

Značaj predstojeće utakmice bio je povod da se Žander na Instagramu priseti brojnih teškoća sa kojima se suočavao pre nego što je uspeo da dođe na ovaj nivo sa Crvenom zvezdom.

''Evo me ovde, ostvariću još jedan san. Mnogi su pokušali uvredljivim rečima da me sputavaju, izgubio sam pojam koliko puta do sada. Pomislio sam čak i da odustanem, jer sam uvek tretiran sa nipodaštavanjem, ali sam se molio Bogu da mi pokaže svoje planove za mene.

Nisam mogao više da očajavam, morao sam gotovo uvek da budem jak, da ne dozvolim da mi se ne ostvare snovi, čak i znajući da u sebi nemam snage, da ne znam šta će se sutra dogoditi...

Siguran sam da je moja priča ispisana Božijom rukom, i da sam ispisao istoriju. To ima veliko značenje za mene.

Zahvalan sam Bogu, svojoj porodici za sve što su uradili za mene i što su bili uz mene u svakom padu.

Zahvaljujem se i svima koji su pokušali da me obeshrabre i time me učinili jačim. I nema veze šta misle o meni, jedino je važno da ja znam ko sam'', napisao je Žander.
-
View this post on Instagram

Pois é aqui estou eu, amanhã será mais um sonho realizado...muitos tentaram com palavras insultuosas frustrar os meus sonhos, perdi as contas de quantas vezes pensei em desistir, quase sempre tratado com indiferença, e a única coisa que eu fiz foi dobrar meus joelhos e perguntar para Deus qual era os planos dele para minha vida porque já não conseguia mais, tinha que parecer forte quase sempre para não deixar muitos acabar com meus sonhos, mesmo sabendo que por dentro já não tinha forças, amanhã eu não sei o que irá acontecer, mais de uma coisa eu tenho certeza, minha história foi escrita pelo dedo de Deus. E já fiz história e isso tem um grande significado pra mim. Sou grato a Deus pela minha família que nunca desistiu de mim, e por cada porta 🚪 que ele abriu, a cada queda a cada porta fechada a cada pessoa que com palavras tentaram fazer eu desanimar, a cada choro, tudo isso mim fortaleceu. E não importa o quem pensam sobre mim. O importante é saber quem eu sou.

A post shared by Jander Ribeiro Santana🦀 (@janderribeirosantana) on

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke