Žander postavio cilj pred duel sa Jang bojsom

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.08.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Zvezdin Brazilac ima velika očekivanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je otputovala u Švajcarsku gde će igrati prvi meč protiv Jang bojsa sutra od 21 čas.

"Znamo da dvomeč pred nama nije lak, ali u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Sve su to prvaci svojih država. Jang bojs je bio dominantan prošle godine u švajcarskom šampionatu, ali i Zvezda je bila u Srbiji. Očekujem uzbudljiv meč, siguran sam da će publika uživati u kvalitetnoj utakmici. Mi ćemo se u poslednjoj liniji postarati da naša mreža miruje i nada se da ćemo u Beograd odneti povoljan rezultat", rekao je Žander za sajt Crvene zvezde.

Ističe i da je ekipa stekla iskustvo igranja u Evropi što je jako bitno za ovakve utakmice.

"Rastemo kao ekipa iz dana u dan, stekli smo bitno iskustvo u dosadašnjim mečevima u Evropi, kao i u domaćem prvenstvu. Pobeda u Kopenhagenu nam je svima dala dodatno samopuzdanje, pokazali smo da imamo karakter, da smo najjači kada je to najbitnije i nadam se da ćemo i u Švajcarskoj to još jednom dokazati", rekao je on.

Brazilac na poziciji levog beka se osvrnuo i na navijače Crvene zvezde koji će ponovo pružiti veliku podršku ekipi i u Bernu.

"Navijači su neverovatna snaga Crvene zvezde. Pričali su mi igrači da je fenomenalna atmosfera kad god igra Zvezda, a sada sam imao priliku da se uverim u to. I na gostovanjima su bučni i uvek je puna gostujuća tribina. Uveren sam da će tako biti i u Švajcarskoj", ističe Žander.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 20.08.2019
13:59

Kad ste vi pobedili Kopenhagen kada su obe utakmice završene 1:1. Jedno je izbaciti, a drugo pobediti. Toliko su pune tribine da mora zvezda na ulici da deli karte.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 20.08.2019
12:06

Napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore, sa nama se moze sve.