Zamit: "Želimo da zaslužimo Zvezdino poštovanje"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.07.2016.
22:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Valete Pol Zamit izjavio je danas da veoma poštuje Crvenu zvezdu, ali da njegova ekipa svojim nastupom na stadionu "Rajko Mitić" želi da zasluži poštovanje beogradskog kluba.

vallettafc.net
vallettafc.net

Povezane vesti

"Znamo da igramo protiv velikog kluba i dobre ekipe ali to je za nas samo veći izazov. Mi veoma poštujemo Crvenu zvezdu kao velik klub, ali svojim nastupom i mi želimo da zaslužimo poštovanje našeg protivnika", rekao je Zamit novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta dočekuju Valetu u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli iz prve utalmice imaju prednost od 2:1.

"Posle prve utakmice znamo se malo bolje. Mi smo u prvom meču imali prednost domaćeg terena, a sad ga ima Crvena zvezda... Za nas je čast da igramo na ovom veličanstvenom stadionu, znamo da će nam biti mnogo teže nego na prvoj utakmici ali smo spremni da damo sve od sebe", kazao je trener Valete.

Zamit je kazao da u timu neće biti strelca iz prve utakmice Federika Falkonea i dodao da se nada da će stadion sutra biti pun.

"Znamo da Crvena zvezda ima mnogo navijača i za nas će to biti veliki izazov ali će za obe ekipe biti sjajno ako stadion bude pun", kazao je Zamit.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 18.07.2016
23:43

Па сад стадион пун да није мало много.