Zamenjen čitav tim - Bata napravio DESET promena u odnosu na derbi! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.09.2018.
14:14
Izvor: Sportske.net

Tri dana nakon 158. "večitog" derbija fudbaleri Partizana kreću u misiju odbrane trofeja u nacionalnom Kupu Srbije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Misiju odbrane trofeja u najmasovnijem fudbalskom takmičenju u zemlji fudbaleri Partizana počinju duelom sa Kolubarom u Lazarevcu.

Srpskoligaš je do prvog takmičarskog duela sa crno-belima stigao pobedom nad Temnićem 1924 iz Varvarina, tako da će danas pred punim tribinama moći da ugosti branioca trofeja.

Za fudbalerima Partizana ostala je utakmica 9. kola Super lige Srbije sa Crvenom zvezdom u kojoj su dokazali kvalitet i potencijal da se ravnopravno sa "večitim" rivalom bore za trofeje.

Današnji meč predstavljaće test karaktera za izabranike Zorana Mirkovića jer je posle "večitog" derbija došlo do emocionalnog pražnjenja i velike potrošnje, pa bi bilo kakav vid opuštanja mogao skupo da košta crno-bele.

Strateg "Parnog Valjka" odlučio je da u Lazarevcu izvede totalno drugačiji sastav u odnosu na prethodni takmičarski meč. Priliku su dobili neki "zaboravljeni" igrači poput Bojana Ostojića i Armina Đerleka, a na klupi se našao i rekovalescent Luka Cucin.

Kolubara: Tanasijević, Cvetković, Cmiljanović, Zolnajić, Baranin, Jeličić, Dabić, Čadikovski, Kaličanin, Kočić, Stojanović;

Klupa: Trifunović, Petković, Tadić, Mladenović, Matijević, Stevanović, Jovanović;


Trener: Dragan Grčić

Partizan: Kljajić - Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, Urošević - Kosović, Smiljanić - Đerlek, Ilić, Ivanović - Nikolić;

Klupa: Stojković, Pantić, Zakarić, N. G. Miletić, Cucin, Zdjelar, Janković.

Trener Zoran Mirković

Utakmica počinje u 15 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke