Zamena za Mitra stiže iz Partizana?!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.12.2017.
10:52
Izvor: Sportske.net

Kakve to ''transfer bombe'' spremaju Partizan i Njukasl?

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Ono što je u Srbiji počelo da se ''šuška'' odmah posle utakmice između Partizana i Jang bojsa (2:1), kada je Partizan overio plasman u evropsko proleće, postalo je tema i u Engleskoj!

Podsetimo, tada su počele spekulacije da bi Partizan mogao da angažuje Aleksandra Mitrovića, napadača Njukasla na pozajmicu do kraja sezone, s obzirom da popularni Mitar ima veoma malu minutažu ove sezone u dresu ''Svraka''.

Njukasl danas gostuje Čelsiju od 13:30h, Mitrović ponovo nije najavljen u ulozi startera, pa i ne čudi što i ostrvski mediji sve glasnije nagoveštavaju njegov povratak u Humsku ove zime.

Ali, sve je začinjeno još jednom potencijalnom ''transfer bombom''.

Naime, u Engleskoj se pojavila informacija da bi kao zamena za Mitrovića u Njukasl mogao da stigne najbolji strelac Partizana, snažni Kamerunac Leandre Tavamba!

On je svojim odličnim partijama, pre svega u Ligi Evrope, ove sezone skrenuo pažnju brojnih evropskih klubova, cena mu je u odnosu na leto višestruko skočila, pa su očigledno i u Njukaslu ''zagrizli'' za njega.

Ono što bi za Tavambu predstavljalo najveći problem u celoj priči jeste radna dozvola, ali o tom potom. Ako već na Ostrvu najavljuju njegov dolazak, onda stvari postaju sve ozbiljnije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Sunday, 03.12.2017
12:52

Ovde u ovoj ligi naa ovakvim terenima i saigracima sa kojima igra ,mi nismo mozda ni videli njegov pun potencijal..mnogo zavisi sa kim igras u timu.. Sigurno bi dao sve od sebe jer mu je to poslednji voz da zaigra na velikoj sceni,premier liga je veliki motiv za sve a pogotovo za njega. Mislim da bi neke bolesti koje je ovde naucio u partizanu,ona glupiranja sa petom u prazno itd tamo brzo izlecio. Tawamba nije klinac,mislim da bi mogao da se lakta tamo sa njima,bio bio mozda solidan spic.

avatar
indija durot
Saturday, 02.12.2017
16:44

tawamba je dobar a njukastl ocajan..mozda i postoje neki promil sitan da se i desi..

avatar
PLAYBOY
Saturday, 02.12.2017
16:12

kakav bre transfer u Englesku, pa ovo ne bi moglo ni na menadzer igrici...ne bi mogao dobiti radnu dozvoli nikad jer nema niti jednu odigranu utakmicu u seniorskoj reprezentaciji Kameruna, a i da apeluju na dozvolu na osnovu njegovog kvaliteta opet je ne mogu dobiti jer nije mlad...da je mladji mozda bi i mogao otici al ovako plafon mu je Nemacka ili Francuska.

avatar
Djurdja
Saturday, 02.12.2017
13:25

Ima da se usreće ko Partizan sa Sumom,pogotovo kad otkriju da pet puta udari loptu kako treba pa pet puta frljoke i pravljenje b... od sebe.

avatar
RG VILI
Saturday, 02.12.2017
13:07

Hahaha,daj boze :) Ali je ovo u domenu naucne fantastike! Tawamba pre svega nije brz za tu igru koja se forsira na ostrvu!

avatar
djan_franko
Saturday, 02.12.2017
12:20
avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 02.12.2017
12:43

Kako tek onda nazvati spekulacije u vezi interesovanja Celzija za Boacija?

avatar
paok
Saturday, 02.12.2017
16:23

Isto kao sto Boacija hoce pola Evrope a on dao pola golova iz penala.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 02.12.2017
11:55

Nece tu biti nikakvih problema oko radne dozvole, Tavamba je bitan za unapredjenje mode Hahaha Oni odlicno placaju, bilo bi dobro da tamo predje, ali, koliko je to i realno?