Zamena za Manojlovića stiže iz Crne Gore?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.07.2017.
08:44
Izvor: Sportske.net

Još jedno ime našlo se na spisku potencijalnih pojačanja Crvene zvezde kada je golmanska pozicija u pitanju. Nakon Borjana, Šaranova i Jovanovića sa crveno-belima povezan i golman šampiona Crne Gore.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije krenuo je u potragu za novim čuvarom mreže pošto je odlučeno da ponuda koju je Hetafe poslao za Filipa Manojlovića bude prihvaćena.

Podsećamo, španski klub je Zvezdi ponudio 1.200.000 evra plus 20% od sledeće prodaje, a sve su prilike da će posao biti realizovan.

Zbog toga su u Ljutice Bogdana zasukali rukave i krenuli u potragu za novim čuvarom mreže, pa su samo u toku jučerašnjeg dana sa Zvezdom povezana trojica golmana.

Pisali smo već da se na meti crveno-belih nalaze Milan Borjan, Bojan Šaranov i Aleksandar Jovanović, a poslednja informacija glasi da i golman Budućnosti spada u uži krug željenih pojačanja.

Radi se o Milanu Mijatoviću (29), momku koji je Pod Goricu stigao iz Dečića i upisao jedan zvanični nastup, onaj protiv Partizana u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Da li je Zvezda već tada zapazila Mijatovića ili je golman Budućnosti naknadno "pao u oko" predstavnika Partizanovog "večitog rivala" nije poznato.

Problem u slučaju Milana Mijatovića mogao bi da bude to što je već upisao zvanični nastup za Budućnost u evropskim klubovima, a Zvezdi je čuvar mreže neophodan za mečeve koji predstoje.

Rasplet situacije po pitanju novog golmana znaćemo vrlo brzo, čim Filip Manojlovića ozvanički transfer u Hetafe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijac Zvezde????⚪
Tuesday, 18.07.2017
07:47

Samo da dodje sto bolji golman. Kahrimana bas i ne volim, primao je smesne golove kao sto su neki protiv Ludogoreca, Partizana kad je Everton sutnuo u 90+ min i njemu prosla kroz ruke... Protiv Sasuola od ukupno 4, mogao je bar 2 da odbrani... Moze i Nikola Petric iz Cuke da dodje, pratim ga jos dok je bio u Borcu, dobar golman.

avatar
Аполо
Monday, 17.07.2017
20:33

Kahriman ce braniti dok ne nadju golmana, ako ga budu kupovali ovako nabrzaka onda ce biti aktuelan isto kao sto je bio i Kahriman.

avatar
magister
Monday, 17.07.2017
13:24

Hahaha Zvezda je fantastična. Prodaje fudbalere za ogromne cene, otpisuju joj dugove, dere Maltežane i Kazahtance. Partizan? Sve same afere...

avatar
Mads87
Monday, 17.07.2017
12:51

adnane brate sta je smozgom prijatelju :)

avatar
indija durot
Monday, 17.07.2017
12:50

Linijas klasican

avatar
bagra
Monday, 17.07.2017
11:14

Svako ko je iole pogledao neku zvezdinu itakmicu, video bi da ovaj ne vredi 50 dinara, a ne milion evra

avatar
MarkoSi
Monday, 17.07.2017
10:58

Ako u Zvezdi ne umeju da rade sa golmanima pa Vićić i Stanković nisu kvalitet da budu alternative Kahrimanu, otvoreno to recite. Ako se u omladinskoj školi toliko loše radi da ne mogu da izbace štopera koji je makar jednakog kvaliteta kao Fibel, Edson, Luković (ovo važi za kadete, u omladincima se kvalitet podrazumeva) dajte da se nešto menja u klubu. Ako su Zvezdini klinci toliko nekvalitetni da ne mogu iz tima da istisnu Milića, Ruiza, Kangu - raspuštajte omladinsku školu, preorite je i brazdu pospite solju!!!

avatar
CZYNWA
Monday, 17.07.2017
10:47

Ma ostavite Kahrimana ili dovedite Borjana, jer je Jovanovic nemoguca misija. Kakav Mijatovic, Saranov i ostali polovnjaci, bolje dati sansu Vicicu ili Stankovicu.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 17.07.2017
10:44

ne znam koliko ste obavesteni, ali svaki klub moze da registruje jednog igraca koji je vec nastupio za neki drugi u nekom od prethodnih kola evropskih kvalifikacija ili takmicenja po grupama, setite se Mede Kamare...

avatar
Anderton
Monday, 17.07.2017
10:33

Ljudi on je stranac, kako će igrati? Razmislite malo.

avatar
Agan Hodzic
Monday, 17.07.2017
10:02

Prva jaca utakmica sa trcanjem skakanjem malo nezgodnijim padovima,tei meseca pauze,pa ne moze,nepripremljenost,protivnici u ligi nejaki,pa se zagrwvaju tako sto gledaju trening neke velike strane ekipe na tv-u! Pa onda zbog slabog kvaliteta protivnika,I loseg dzombastog terena,pomisao pa sta da startujem ionako su losi iako me prodje nece umeti da iskoristi sansy,tako da necu bezveze da rizikujem ogrebotinu a I povredu,a iako daju gol,samo malo pohacamo I za njihov jedan mi dano tri,pa neka se usude da nas izazivaju sa golovima,osramotice se! :-)

avatar
Manitu
Monday, 17.07.2017
09:56

A sto se tice golmana, pljusnula ponuda od 1.2milion i bez pogovora se golman prodaje, branice Kanga ako treba.I taj Terzic prica o vracanju duga, braca Ilic...

avatar
Agan Hodzic
Monday, 17.07.2017
09:55

Kada je pislednji put vidjeno da je nekome u zaru borbe nakon samo 10tak minuta iscepan dres,ili da se brojevi ili kombinacija boja ba dresu ne vide od blata,gde npr nije kostobran ostao prepolovljen od trcanja yklizavanja,lhydi zaboravili smo na to! A onda odemo u evropsko takmicenje,I kad se ponesto desi od u prethodnoj recenici navedeno ,mi svi u glas pljujemo I psuhemo te krvnike,kako mogu tako sa nasim STARLETAMA!

avatar
Agan Hodzic
Monday, 17.07.2017
09:50

Dok sve to bude ni teneri nece moci nista da im kazu,a da je drukcije,onda bi bili itekako u situaciji da dreknu I da naglase DA SMO HTELI MANEKENKE NA TERENU ONDA BI POZCALI AGENCIJU VIKTORIJA SIKRET ILI VEC KOJU,PA DA UZIVAMO U LEPOTI NAJVECIH MANEKENKI PLANETE,ADRIJANA LIMA,ITD ITD

avatar
Agan Hodzic
Monday, 17.07.2017
09:46

U bivsoj velikoj ligi bivse SFRJ,Sloboda iz Tuzle je bila veciti 12.-15.na tabeli,ali kad su isli u tu Tuzlu,clanovi tzv.VELIKE CETVORKE,neretko su se vracali sa po tri gola y mrezi,zato sto se grizlo za svaki bod,gol,igralo se I po provali oblaka,I po snegu,tako da smo I u evropi imali respektabilna dostignuca,jer su klubovo bili konstantno spremni za zestoku borbu! Bez jake Zvezde,nema mocnog Partizana,bez uvek spremne Vojvodine da im skine skalp,nema neizvesnosti,bez Napretka,koji igra proti vecitih kao da ce sutra smak scera,oni ce u Krusevac kao na izlet,bez Spartaka koji ponosno nosi to ime,koje pitice iz stare Grcke,te ne da ni trunku opustanja nasim velikanima,oni ce se smejati I sepuriti po Subotici,I cuditi ako uopste znaju nesto o tome,kako je moguce da tako slabaasna ekipa nosi ime jednog od najslavnijih vojskovodja od kad je istorija pocela da se pise,dok Radnicki iz Nisa ne bude ponovo ponosno poneo zahvaljujuci sjajnom igrama I pobedama,borbom do poslednjeg daha,nadimak REAL SA NISAVE,crno beli I crveno beli ce kalkylantski da upusuju bodove unapref I da prave racunicu o gol razlici,I tako dalje I tako dalje! Sve dok se ovo ne desi,I jos ponesto,nemamo sta da ocekujemo,jer uzalud je I igracki kadar vrhunskih mogucnosti,kad su zardjali od setnji po travama Srpskih stadiona,I samo vodeci racuna da ne pokvare frizure ne odigraju glavom,jer ce vrlo brzo da se ykaze nova sansa gse ce biti potrebno da se odigra nogom,jer protivnik je toliko slab,da lopty izgubi najdalje na 35tom metru od svog gola!

avatar
indija durot
Monday, 17.07.2017
12:48

Svaka ti je na mestu.

avatar
Agan Hodzic
Monday, 17.07.2017
09:28

Ne zeleci da umanjim pitencijalni kvalitet golmana Mijatovica,postoji mogucnost da su se iz komsinice zaleteli,zato sto su mnogi golmani(izuzev Akinfejeva-CSKA Moskva),proslavljali protiv Partizana,a posle kao da zaborave da brane,razlog tome je sto Partizan svih 72 godine gaji napadacki fudbal na sto vise golova,a da bi ih bilo mora pyno visr da bude pokusaja,a I u toj zelji I igracima se u kljicnim momentima vezu noge,tako da od puno suteva ka golu,naravno da golmani po ciframa ispadaju hobotnice,igra brojeva je cudo,a onda na sledecim mececima kada se davi lopta,igra dekadentno(komsomica npr),onda golmani tromi zbog mrtvog ritma ne mogu adekvatno da reaguju,pa ne samo da ispadnu prosecnih mogucnosti,vec jos gorih,rupe! Razumete drage komsije,ovim vam fer I sportski mislim dobro,zelim vam da imate fenomenalnu pokrivenost na svakoj poziciji,pa kad vas pobedimo da stvarno budem siguran u veliku snagu Partizana! :-)

avatar
Manitu
Monday, 17.07.2017
09:53

Partizan je mozda igrao ofanzivno ali brate ne zna da daje golove, tj nikada nije ni znao

avatar
Agan Hodzic
Monday, 17.07.2017
12:20

Kada su napadaci nespisobni,protivniku golman I ne trba :-) :-) :-) :-) :-) :-)

avatar
Agan Hodzic
Monday, 17.07.2017
12:19

Pa I toga ima,ali to jos mane utice na to da je golman dobsr,vec napadaci nesposobni :-)

avatar
Agan Hodzic
Monday, 17.07.2017
12:18

Pa I toga ima,ali to jos mane utice na to da je golman dobsr,vec napadaci nesposobni :-)

avatar
Колатерална Штета
Monday, 17.07.2017
10:45

to ste vi osetili u prethodna 4 derbija?

avatar
chaki
Monday, 17.07.2017
09:27

Xaxa boze me sacuvaj

avatar
Monday, 17.07.2017
09:10

Daj bre Terzicu, Joe Hart nije u planovima gradjana...traze mu sredinu za pozajmicu.....mozda da probamo sa njim? A i baba po dedinoj liniji je iz Surdulice pa moze da dobihe i nas pasos? :)

avatar
Boris87
Monday, 17.07.2017
09:10

Prodali sve golmane i sad ne znaju sta ce,sreca pa ne igramo za 3 dana kvalifikacije.Strasno sta rade

avatar
mercedes
Monday, 17.07.2017
09:05

Trampa Jovovic - Mijatovic